#Wedstrijd-archief

Wedstrijd: win een reis voor twee naar het Prachtige Griekenland met Eliza was here

Een last-minute reis voor 2 naar de Griekse nazomerzon? Het kan! Doe mee aan onze bijzondere wedstrijd in samenwerking met Eliza was here.
Geplaatst op  
Wedstrijd: win een reis voor twee naar het Prachtige Griekenland met Eliza was here ©

De zomer is helaas voorbij, althans in België toch. Zin in een leuke nazomer? Dan ben je bij Actief Wonen aan het juiste adres. Samen met Eliza was here lanceren we een bijzondere wedstrijd: een authentieke reis naar de Griekse zon met z’n tweetjes. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder!  

Het authentieke Griekenland met z’n tweetjes

Op zoek naar een bijzonder vakantieadresje op een buitengewone locatie, weg van de toeristische drukte? Dan vormt dit hét moment bij uitstek om je kans te wagen voor een mooie wedstrijd. Eliza was here geeft namelijk een duoreis naar één van hun unieke accomodaties in het zonnige Griekenland weg. Je kunt een verblijf van 8 zorgeloze dagen  waar je wegdroomt van een wondermooi landschap, proeft van de lokale specialiteiten en samen de mooiste herinneringen maakt. Klinkt dit als muziek in je oren? Neem dan snel deel aan de wedstrijd hierbeneden!

Dit kan je winnen

Het wedstrijdaanbod biedt een verblijf voor twee personen in een appartement, hotel of villa in het prachtige Griekenland aan. De duur van de reis is 7 nachten (8 dagen) in een kleinschalig en charmant vakantieadresje, weg van de massa. Een bestemming waar je samen kunt genieten van rust, vrijheid en gastronomie. Vliegtickets en een volledig verzekerde huurauto worden voor je geregeld, een service waar Eliza was here voor gekend is.

Hebben we je vakantiekriebels bezorgd? Dan moet je enkel nog de onderstaande twee vragen beantwoorden. Veel succes!

Opgelet, dit zijn de wedstrijdvoorwaarden: 

De prijs bestaat uit een 8-daagse vakantie met vlucht, verblijf en een huurauto inbegrepen | Boek voor 31 maart 2022 je vakantie op www.elizawashere.be en gebruik jouw unieke code | Vertrek voor 31 oktober 2022, de exacte reisperiode wordt door Eliza was here samen met de prijswinnaar bepaald | Niet geldig op reeds gemaakte boekingen | Niet geldig in combinatie met andere kortingcodes