#Wedstrijd-archief

Win 2 designkrukjes van het Deense designlabel Skovby

Twee schattige en stijlvolle klassiekers die een must voor elk hedendaags interieur zijn!
Geplaatst op  
Win 2 designkrukjes van het Deense designlabel Skovby © Skovby

De ‘#840’ kruk van Skovby is de ultieme mobiele zitplaats en een ultra- praktisch item. Vervaardigd uit duurzame materialen en ontworpen met respect voor onze planeet. Dit krukje is multifunctioneel en kan in een mum van tijd omgevormd worden tot een bijzettafeltje of nachtkastje. Een klein maar duurzaam hebbeding, en jij kan er maar liefst twee exemplaren van winnen! 

100% Deens design

Skovby werd in 1933 opgericht door schrijnwerker Thorvald Rasmussen. Het label is gespecialiseerd in de vervaardiging van functionele houten meubelen met een typisch Scandinavische look. Dit Deense familiebedrijf, pionier op het gebied van uittreksystemen voor tafels, is nu wereldberoemd om zijn ontwerpen die innovatie, functionaliteit en esthetiek combineren. Alle Skovby-meubelen zijn ontworpen en handgemaakt in Denemarken en differentiëren zich door strakke lijnen, traditioneel behandeld hout en een hoogwaardige afwerking.

Ecologisch verantwoord

Preben en Jørgen Rasmussen, de huidige bedrijfleiders, investeren voortdurend om aan de hoogste normen van duurzaamheid te voldoen: een eigen productie, energie- efficiënte machines, korte toeleveringsketens, hout uit duurzaam beheerde bossen, recycling van houtresten, een lakkeuze, verpakkingen, textiel en schuim voor zittingen, die allemaal aan de strengste normen voor slijtage en brandvertraging voldoen… Alles om de consumenten van vandaag, die graag verantwoord kopen, tevreden te stellen.

Skovby stool #840

Esthetisch afval

Eén van Skovby’s meest iconische designs is de ‘#840’ multi- functionele kruk, een 100% circulair product. Door houtsnip- pers uit het afval van de productie van ronde en ovale tafels samen te voegen, krijgt deze kruk met unieke en speelse patronen, haar zitting. In combinatie met de hoekige poten is de ‘#840’ bijna te vergelijken met een sculptuur. Het object kan ook als zitje, bijzettafeltje of nachtkastje gebruikt worden, en het is ook nog eens stapelbaar. Ecologisch, praktisch, comfortabel en esthetisch… Dit designkrukje heeft alles om je te behagen. Een must voor je interieur!

Meer informatie over dit bijzondere designlabel vind je via skovby.com