#Wedstrijd-archief

Win 2 designlampen van Kooduu ter waarde van 358 euro

Interieurboetiek Saar in Sint-Truiden schenkt 2 Synergy lampen van het merk Kooduu weg. Neem snel deel aan onze wedstrijd!
Geplaatst op  
Win 2 designlampen van Kooduu ter waarde van 358 euro © Saar Sint-Truiden & Kooduu

Tijdens de lockdown hebben velen onder jullie van de gelegenheid gebruik gemaakt om jullie terras opnieuw in te richten zodat jullie vrienden in een gezellige sfeer ontvangen konden worden. Maar wat zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond? Muziek? Frisse drankjes? Planten? Of zachte verlichting? De alles-in-één-oplossing: de Synergy lamp, hét deco hebbeding van deze zomer.

SYNERGY, EEN CREATIE GESIGNEERD DOOR KOODUU

Kooduu werd in 2017 opgericht in Haarlem door drie vrienden van Deense, Nederlandse en Franse nationaliteit, en is gespecialiseerd in het creëren van unieke items die ontworpen zijn om mensen samen te brengen, te verrassen en een aangename sfeer te creëren. Elk product voldoet aan de hoogwaardige criteria: innovatie, hoge kwaliteit, design van wereldklasse, Scandinavische elegantie en betaalbaarheid. Het spreekt voor zich dat de Synergy reeks aan deze veelvoudige eisen voldoet.

SYNERGY, MEER DAN EEN LAMP

Het Synergy design is uitgerust met een LED-lamp die voor aangenaam en warm licht in de woonkamer en op het terras zorgt. Maar het design biedt meer dan louter verlichting. Het is een echt designobject van hoogwaardige kwaliteit, dat zich onderscheidt door zijn mooie aluminium afwerking, lederen handvat en vele verbazingwekkende functies. Allereerst is het uitgerust met een bluetooth speaker. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op je smartphone en klaar is kees, hij speelt je favoriete hits af. En als je een tweede Synergy lamp hebt, kun je die via dezelfde aansluiting verbinden om een mooi stereo-effect te krijgen. Geen betere manier om de stemming erin te houden! Nog een pluspunt: de ijsemmer. Vul de aluminium tank bovenop de lamp met ijsblokjes en laat je rosé erin koelen. Zo moet je niet steeds heen en weer naar de koel- kast! Tot slot kan het design worden omgevormd tot een in- en outdoorobject. Dankzij zijn polypropyleen samenstelling is het design weerbestendig en kan hij ingezet worden als bloempot of plantenbak. Hij is beschikbaar in drie maten: de Synergy 35 S voor 119 euro, de Synergy 50 voor 159 euro en de Synergy 65 voor 199 euro. Met zijn krachtige luidsprekers is het design de ultieme eyecatcher van het label.

De Synergy reeks en andere producten van Kooduu zijn verkrijgbaar bij Saar in Sint-Truiden en op de website saarshop.be