#Wedstrijd-archief

Win een bamix® colorline robot staafmixer

De bamix® colorline robot staafmixer twv €225 blinkt uit in design, is compact en erg multifunctioneel
Geplaatst op  
Win een bamix® colorline robot staafmixer ©

Tien mei is het Moederdag. Hoog tijd om na te denken over een attent geschenk waarmee je haar kunt plezieren! Al eens gedacht aan een robot staafmixer? Geef toe, het is precies wat door je mama’s hoofd spookt en waar ze vaak plezier aan zal hebben. Het toestel is super handig bij het maken van gebakjes, smoothies, chocolade mousse en andere lekkernijen. Zeker ten tijde van de lockdown! 

robot bamix® colorline Plain White

Een staafmixer? Ja, maar alleen als het de bamix® colorline is!

Bedank de Zwitserse Roger Perrinjaquet voor de oplossing om alle overbodige keukentoestellen te elimineren met één slim design: in 1954 stelde hij de bamix® staafmixer voor aan de wereld. Missie volbracht, want zijn culinaire electrowonder vervangt als een kleine sous-chef zowel een keukenmachine als een blender.

robot bamix® colorline

De troeven van de bamix® colorline robot staafmixer

De bamix® colorline staafmixer combineert het beste van twee werelden in één huishoudtoestel: efficiënt én snel koken! Hij is niet alleen gemakkelijk op te bergen, maar ook uitgerust met verschillende messen en een snijbak. Met twee snelheden klopt hij op, hakt hij fijn en mengt hij alle soorten voedsel. Dankzij de verwerkingsmolen kan hij ook zowat elke materie fijn vermalen. Denk aan fruit, gedroogde groenten, chocolade, specerijen, kruiden, hardgekookte eieren, babyvoeding… Geen enkel ingrediënt dat ontsnapt aan zijn kracht!

robot bamix® colorline

Doordat de onderdelen van roestvrij staal zijn gemaakt, laten ze geen enkele geur na. Bovendien is het toestel zeer eenvoudig te reinigen, ergonomisch ontworpen en geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Hij is zuinig (tot 200 watt voor een vermogen van 17.000 tpm), stil en neemt weinig ruimte in beslag. Tot slot wordt er een levenslange fabrieksgarantie op de motor gegeven en tot 2 jaar op de gehele machine.