#Wedstrijd-archief

Win een beveiligingspakket met in- en outdoorcamera van Netatmo twv 549,98 euro

Wil je deze zomer het huis zorgeloos verlaten? Neem dan deel aan onze wedstrijd in samenwerking met Netatmo!
Geplaatst op  
Win een beveiligingspakket met in- en outdoorcamera van Netatmo twv 549,98 euro © Netatmo

Vertrek je binnenkort op vakantie voor enkele dagen? Dan heb je zeker en vast gedacht aan een goede oplossing om je huis te beveiligen. Of toch niet? Uit onderzoek blijkt dat slechts één op vier vakantiegangers voor een gepaste beveiliging tegen woninginbraak zorgt. Met Actief Wonen komt daar binnenkort misschien wel verandering in!

Op vakantie zonder vrees

Je bent heus niet alleen: uit een onderzoek uitgevoerd bij 1000 landgenoten blijkt dat de helft van de Belgen op vakantie vreest voor een woninginbraak. Maar een kwart daarvan gaat op zoek naar een gepaste oplossing. Nu de beperkingen ten gevolge van de pandemie stilaan ten einde lopen, geniet iedereen terug volop van de herwonnen vrijheid. Dé ideale gelegenheid voor ongewenste indringers om buit te slaan. Netatmo biedt een reeks van woningbeveiligingsproducten aan zonder abonnement en zonder sluipkosten. Het Franse merk is specialist in smart home producten en accessoires, met complete systemen die eenvoudig te gebruiken zijn en waarvoor geen abonnement of domoticabox nodig zijn.

Slimme in- en outdoorbeveiliging

In het areaal zitten beveiligingsproducten die zowel makkelijk in gebruik als intelligent zijn. Zo werkt de Netatmo Slimme Binnencamera met gezichtsherkenningstechnologie waardoor hij opgenomen gezichten herkent en een onderscheid tussen familieleden en onbekenden maakt. Als een onbekend gezicht gedetecteerd wordt, ontvangt de gebruiker een melding op zijn smartphone en gaat de Intelligente Binnensirene automatisch af om de inbreker af te schrikken. De Intelligente Buitencamera van Netatmo gaat zelfs een stapje verder: deze slimme camera onderscheidt mensen van dieren en voertuigen. De camera beschikt over een ingebouwde lamp en een sirene, die door de gebruiker op afstand kunnen worden geactiveerd bij het spotten van een indringer.

Nieuwe functionaliteit en compatibiliteit

Om de veiligheid nog te verhogen, communiceren de twee camera’s van Netatmo vanaf nu met elkaar, zodat de binnen- en buitensirene tegelijker- tijd afgaan bij een inbraak op het terrein of in de woning van de gebruiker. De twee 110 dB alarmen schrikken zo inbrekers af. De gebruiker ontvangt daarnaast een melding op de smartphone via de Home + Security-applicatie en kan beslissen om al dan niet in te grijpen. Beide camera’s zijn bovendien compatibel met Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor de gebruiker aangepaste scenario’s kan maken en de camera’s kan verbinden met andere aangesloten apparaten in huis.

Meer info?

Netatmo.com