#Wedstrijd-archief

Win een draadloze boormachine uit de YOUseries van BOSCH twv 130 euro

Maak kans op één van de nieuwe krachtpatsers voor dagelijks gebruik in huis!
Geplaatst op  
Win een draadloze boormachine uit de YOUseries van BOSCH twv 130 euro © BOSCH

Zin om te klussen maar laat je een doe-het-zelf-kit meestal voor wat het is, onder het mom dat DIY gewoonweg niet voor jou is weggelegd? Met de nieuwe YOUseries van BOSCH is het niet langer nodig om hulp van experts in te roepen. Jij bent heer en meester van het werk thuis!

De nieuwe, draadloze YOUseries van BOSCH is een revolutie in de doe-het-zelf wereld aan het ontketenen, dankzij enkele innovatieve producten voorzien van een minimalistische en elegante look. Met onder meer details die aangenaam werken en een flexibel gebruik mogelijk maken. De accuboormachine is zwart van kleur met een lichtbruine afwerking.

©BOSCH

Wanneer design en bruikbaarheid hand in hand gaan

Wat jouw toekomstige project ook is, de accuboormachine is net zo eenvoudig te gebruiken als te onderhouden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om zijn werking: je kiest voor boren, los- of vastschroeven door simpelweg de functie te kiezen. De schuiver verplaatsen op het overeenkomstige symbool bovenaan, is alles wat je moet doen! De accuschroefboormachine uit de YOUseries kun je gebruiken voor al jouw projecten en werkt uiterst efficiënt in elke toepassing.

De snelheid en draairichting hoef je overigens niet zelf aan te passen, alles gebeurt automatisch. Met de snelheidsgevoelige trekker kun je de snelheid aanpassen volgens wens. De accuboormachine wordt eenvoudig opgeladen door midel van een USB-lader. Kortom, niets zal meer door je vingers glippen, want schroeven en boren wordt echt kinderspel.

Zin om een buitengewone doe-het-zelver te worden? In dat geval is de accuboormachine uit de YOUseries van Bosch twv 130 euro echt iets voor jou!

Wat is het gewicht van de accuschroefboormachine van de YOUseries (inclusief accu)?