#Wedstrijd-archief

Win een draadloze stofzuiger van ROIDMI

Het draadloze toestel is zowel een stofzuiger als een dweil en is erg huisdierenproof. Maak hier kans op dit item ter waarde van 669 euro!
Geplaatst op  
Win een draadloze stofzuiger van ROIDMI © ROIDMI

Schoonmaken behoort niet meteen tot iemands lievelingsactiviteiten. Maar met de intrede van een nieuw jaar behoort een proper en opgeruimd huis tot de goede voornemens van de meeste mensen. Nieuwkomer in huishoudtoestellen ROIDMI speelt in op die ambitie met de lancering van de RS60, een stille en slimme steelstofzuiger.

draadloze stofzuiger ROIDMI
De draadloze RS60 stofzuiger van ©ROIDMI

Elegant en innovatief

Het stofzuigermerk ROIDMI klinkt je wellicht niet bekend in de oren. Dat is niet onlogisch, want het merk wordt maar sinds kort in de Benelux verdeeld vanuit de Nederlandse vestiging van de Deense distri- buteur Witt. De RS60 draadloze steelstofzuiger is niet alleen een high-end hoogstandje, maar valt ook op door zijn knappe design. Een apparaat dat niet alleen ontworpen werd voor zijn efficiëntie, maar ook om het huishouden net dat tikkeltje aangenamer te maken.

De magnetische lader en tevens het ophangstuk van de draadloze stofzuiger ©ROIDMI

Unieke kenmerken

Wat het product zo interessant maakt, is dat hij zich onderscheidt van andere draadloze steelstofzuigers door enkele unieke kenmerken. Naast leuke gadgets zoals de geïntegreerde LED-verlichting bij het voetstuk, het gebruik van de ROIDMI app en de calorieteller in de display verwerkt in de steel, heeft het ook enkele interessante functionele kenmerken. De RS60 is draadloos, werkt bijzonder stil en is voorzien van een OLED-display die o.a. de batterij- en filtercapaciteit aangeeft.

Een blik op het multifunctionele voetstuk dat gemaakt is voor een gladde (tegel)vloer maar evengoed om een tapijt grondig te stofzuigen. ©ROIDMI

Ergonomisch en doeltreffend

De RS60 is een 3-in-1 toestel met een stofzuiger-, kruimeldief- en dweilfunctie. Dankzij zijn lichte gewicht en een unieke 270° handgreep biedt hij een bijzonder ergonomisch gemak. Hij is bovendien voorzien van een magnetische designlader die het toestel in 2,5 uur volledig oplaadt. Tenslotte vormen de borstels van het toestel een enorm voordeel: geen continue wissel van voetstukken met de RS60, hij beschikt over een gemotoriseerde vloerborstel voor gladde vloeren én tapijt. Daarnaast is er ook nog een zachte rubberen zuigborstel voor haren voorzien waarmee je zelfs rechtstreeks de vacht van honden en katten kan borstelen.

Huisdieren ontdoen van hun pluizende haren? Kinderspel met de draadloze stofzuiger van ©ROIDMI

Praktisch: 

Meer info vind je op de website en het instagramaccount van ROIDMI:

roidmi.dk/nl

instagram.com/roidmibenelux

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.