#Wedstrijd-archief

Win een hip bureaumeubel van MADE twv €699

Het hippe interieurlabel geeft een fantastisch meubelstuk weg zodat je je werkuren in je thuiskantoor in stijl doorbrengt.
Geplaatst op  
Win een hip bureaumeubel van MADE twv €699 © MADE

Een positief gevolg van de pandemie? Werken op afstand is eindelijk doorgebroken. Efficiënter en vanuit je eigen gezellige bubbel. Hoe ziet jouw telewerkplek eruit? Is hij al inspirerend genoeg? In een bijzondere collab met het gekende interieurlabel MADE bieden we deze keer een wedstrijdobject van formaat aan: een trendy bureaumeubel om je home office naar een hoger niveau te tillen.

Stijlvol telewerken

Werk je dezer dagen ook vaak van thuis uit? Dan gaat deze wedstrijd ongetwijfeld je interesse opwekken! In samenwerking met het Britse interieurlabel MADE lanceren we een knap interieurstuk als wedstrijdobject. Maak kennis met de ‘Tambo’, een bureaumeubel van bewerkt hout en eikenfineer waar je naar hartenlust tegenmoet kunt komen aan al je professionele deadlines.

© MADE

Handig & comfortabel

Het ‘Tambo’ bureaumeubel is ontworpen met het oog op voldoende opbergruimte én design. Haar knappe ronde afwerking voldoet aan de laatste trends, terwijl de zijdelingse opbergkastjes een comfortabele meerwaarde vormen voor al jouw papierwerk en relevante spullen in jouw home office. Het ontwerp is afgewerkt met elegant zwart staalwerk, goed voor een vleugje Scandinavische chique. Het meubel is 60 cm diep, 160 cm breed en 76 cm hoog. Dankzij haar natuurlijke look kan ze in elke ruimte gecombineerd worden: als bureautafel in de werk- of woonkamer en zelfs als kaptafel in de slaapkamer.

iv>