#Wedstrijd-archief

Win een luxueuze outdoor loungeset twv 1199 euro van Teakpoint.be

Loungen in stijl: met deze winactie kan dat binnenkort in jouw tuin het geval zijn want je maakt kans op een luxueuze outdoor loungeset van Teakpoint.be
Geplaatst op  
Win een luxueuze outdoor loungeset twv 1199 euro van Teakpoint.be ©

Is je tuin toe aan nieuwe tuinmeubelen, een loungeset of BBQ? Dan lees je ons magazine op het juiste moment, want samen met de meubelspeciaalzaak Teakpoint uit Zwalm voorzien we een buitengewone winactie. Dit voorjaar maak je namelijk kans op een knappe outdoor loungeset!

Indrukwekkend in- en outdoor assortiment

Op zoek naar nieuw (buiten)meubilair? Bij Teakpoint in Zwalm kun je een gigantisch assortiment in-en outdoor meubelen terugvinden en dit volgens de laatste trends in alle stijlen. Je vindt er de mooiste items in een oerdegelijke kwaliteit en dit aan de scherpste prijzen. Ze hebben er alles om je woonkamer, badkamer of je tuin sfeervol in te richten.

wedstrijd teakpoint

Je tuin, het verlengde van je woonkamer

Teakpoints aanbod focust op stijl en design met veel respect voor de natuur. In hun showroom kun je je fantasie de vrije loop laten en in alle comfort je droom waarmaken om je tuin of terras de ultieme make-over te geven. Alle outdoor items bestaan uit materialen die weer- en windbestendig zijn zoals teak, alu, inox en wicker in com- binatie met glas, keramiek en teak. Bij Teakpoint vind je merken als Cote d’Azur, Garden Prestige, Jati-Kebon, Castle-Line, Hartman en Suns. De Zwalmse meubelspeciaalzaak hanteert steevast de laagste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt met een garantie op een snelle levering dankzij hun ruime voorraad.

wedstrijd teakpoint

Loungen zoals in Bari

Voor deze bijzondere gelegenheid biedt Teakpoint de luxueuze outdoor loungeset ‘Bari’ ter waarde van 1199 euro aan. Dit ensemble bestaat uit een ruime outdoor sofa voor minimaal vijf personen en een salontafel. De set is elegant afgewerkt met duurzaam acaciahout en UV-bestendige Olefin kussens die eveneens wasbaar zijn. Het verfijnde ontwerp is de perfecte harmonie van Oosters vakmanschap en Europees design.

iv>