#Wedstrijd-archief

Win een muziekbox met LED-verlichting

Een funky fiësta tijdens je eindejaar? Dat kan met ArtSound!
Geplaatst op  
Win een muziekbox met LED-verlichting © ArtSound

De eindejaarsfeesten lonken naar ons. De ultieme party must-have? Een speaker die je favoriete beats laat weerklinken! ArtSound lanceert dit najaar een nieuwe draagbare partyspeaker voor een geslaagd eindejaar. De PWR09 is funky, innovatief en handig… En jij kunt hem dankzij ons winnen!

Maximaal partygenot

Feestje gepland tijdens de eindejaarsperiode? Voor velen evolueert zo’n avond van buiten naar binnen. Eerst gezel- lig borrelen in de tuin met een sprankelend aperitief, knapperige versnaperingen en wat funky loungemuziek. Daarna verplaatsen het feest én de speaker zich naar binnen, waar de volumeknop naar een versnelling hoger geschakeld wordt. Op de krachtige beats van de nieuwe ArtSound PWR09 partyspeaker kan dit hele scenario probleemloos nagebootst worden.

Sfeervolle powerbeats

De PWR09 is uitgerust met twee ijzersterke woofers, een ingebouwde equalizer en een intense versterker. Hiermee dompelt deze muzikale krachtpatser je onder in een ongezien muzikaal bad. Je zintuigen worden geprikkeld door de levendige LED-lichten met vijf kleuren die vibreren op het ritme van de muziek en kunnen bovendien aangepast worden aan elke moodswing. De PWR09 staat voor power, daadkrachtige audio en sfeer alom. Krachtig en kwalitatief

© ArtSound

De dubbele batterijen die de speaker voeden zijn feilloos en gaan gemakkelijk mee tot in de vroege uurtjes. Het ingebouwde handvat en de handige afstandsbediening maken de Bluetooth-partyspeaker bovenal gebruiksvriendelijk, waardoor jij zonder zorgen de dansvloer op kan glijden. De speaker is gemaakt voor zowel in- als outdoor gebruik, kan ook op een statief geplaatst worden en laat zich makkelijk verplaatsen. Zijn heldere klanken en stevige beats zorgen voor een onvergetelijke audio- beleving.

Win de PWR09 partyspeaker

Speciaal voor dit feestnummer bieden we onze lezers de kans om deze draagbare partyspeaker met ingebouwde LED-verlichting van het Belgische merk ArtSound ter waarde van 399 euro te winnen. De PWR09 partyspeaker is verkrijgbaar via enkele verkooppunten en op de website.