#Wedstrijd-archief

Win een ‘N701’ fauteuil van Ethnicraft ter waarde van 769 euro

Maak kans op een stijlvolle én comfortabele fauteuil van Belgische makelij dankzij onze nieuwste zomerwedstrijd in samenwerking met Ethnicraft!
Geplaatst op  
Win een ‘N701’ fauteuil van Ethnicraft ter waarde van 769 euro © Ethnicraft

Binnenzitten, we kennen er inmiddels alles van. Maar wat ken jij van stijlvol zitten? Om je te inspireren lanceert Actief Wonen daarom een wedstrijd die erg van pas kan komen in deze bijzondere periode: in samenwerking met het Belgische interieurlabel Ethnicraft geven we de ‘One seater N701’ eenzitsofa t.w.v. 769 euro weg, in een kleur naar keuze!

Een nostalgische trend die erg goed scoort momenteel, is de lage zitbank die een comeback uit de seventies maakt. We zien het design waarvan het zitvlak de bodem raakt terug in verschillende kleuren en for- maten, alleenstaand of als onderdeel van een modulair geheel. De ‘N701’ éénzit maakt deel uit van een modulaire collectie, die verkrijgbaar is in verschillende groottes en hoekelementen, en ontworpen werd door Jacques Deneef voor Ethnicraft. Het design is gestroomlijnd maar toch knus zodat je heerlijk ontspannen achterover kunt zakken. In deze wedstrijd maak je kans op de one seater, die je naar wens eindeloos kunt combineren met de rest van de modulaire ‘N701’ sofa-onderdelen.

Links: de N701 fauteuil in de kleur beige – rechts: kussens uit de textielcollectie ‘Refined Layers’ van Ethnicraft

Laag bij de grond zitten mag dan wel een challenge lijken, op ergonomisch vlak moet de ‘N701’ collectie niet inboeten. Met zijn kwalitatieve samenstelling van verschillende materialen in het rug- en het zitgedeelte oogt het design niet alleen erg knap, maar is het comfort ervan eveneens verzekerd. De zachte kussens en het ondersteunende houten frame zetten dat laatste aspect extra kracht bij. De te winnen éénzit is verkrijgbaar in 3 kleuren: beige, blauw en donkergrijs. De sofa gaat perfect samen met enkele kussens en/of plaids uit Ethnicraft’s eerste homeware collectie voor een extra cosy effect.

Over Ethnicraft 

Het Belgische interieurlabel Ethnicraft creëert al 25 jaar authentieke, moderne en tijdloze meubels uit massief hout. Sinds dit jaar focust Ethnicraft ook op een volledige accessoirelijn met de versmelting van het voormalige label Notre Monde. Dat resulteert in nieuwe stijlen en materialen, met o.a. stijlvolle trays en antieke vloerspiegels, maar ook een warme en duurzame textielcollectie ‘Refined Layers’ die volledig uit linnen bestaat. Een liefdevol huwelijk tussen vakmanschap en elegantie: Ethnicraft en Notre Monde zijn vanaf nu één.