#Wedstrijd-archief

Win een outdoor loungestoel van Vincent Sheppard aangeboden door Gervi

Een streling voor het oog van Belgische makelij... De outdoor loungestoel van Vincent Sheppard aangeboden door Gervi wil je deze zomer op je terras!
Geplaatst op  
Win een outdoor loungestoel van Vincent Sheppard aangeboden door Gervi © Vincent Sheppard

Niets gaat boven een outdoor sessie vitamine D absorberen. Nu de eerste zonnestralen ons terras verwelkomen is een loungestoel een onmisbare must-have. Het Belgische meubelbedrijf Vincent Sheppard maakt prachtige designs voor het buitenleven, en dankzij Gervi, verdeler van exclusieve wellness- en outdoorproducten, maak je nu kans op de ravissante Frida-stoel.

Uniek design

Het zijn hoogdagen voor ronde vormen en natuurlijke materialen. De Frida-loungestoel van Vincent Sheppard combineert deze twee trends. De outdoor fauteuil valt op door haar unieke design met een brede rug, haar ronde frame en tactiele zitting. Verfijnd en bruut tegelijkertijd, met een combinatie van kwaliteitsmaterialen zoals teakhout en polypropyleen.

Vincent Sheppard Frida lounge chair - Drent & van Dijk Shop
© Vincent Sheppard

Extra comfort

De ruime zitting is afgewerkt met strak gespannen touw zodat je maximaal comfort ervaart, zonder dat de stoel aan uitstraling moet inboeten. Met zijn prachtige silhouet en mooie afwerking is de Frida-loungestoel een echte blikvanger op elk terras. Je combineert de fauteuil makkelijk met een bijzettafeltje op een compact stadsbalkonnetje of vrij- staand naast een tropische plant in een ruimere omgeving.

Aangeboden door Gervi

Heb je interesse in dit bijzondere outdoor meubelstuk? Je maakt nu kans om hem te winnen dankzij Gervi, verdeler van exclusief tuinmeubilair en wellnessproducten zoals sauna’s, jacuzzi’s en zwemspa’s. Je ontdekt meer van hun aanbod in één van hun zeven showrooms in Maasmechelen, Hasselt, Leuven, Wijnegem, Sint-Martens-Latem of Gistel.

Meer info via gervi-outdoor.begervi.be