#Wedstrijd-archief

Win een Quoco Piatto barbecue twv €1795

Het wordt een hete zomer dankzij de unieke Quoco barbecue!
Geplaatst op  
Win een Quoco Piatto barbecue twv €1795 © Quoco Piatto

Zonnige dagen, warme avonden … de zomer is dé periode om samen met vrienden buiten te eten. En dan komt een barbecue natuurlijk goed van pas. Een ‘Quoco’ bijvoorbeeld, die het plezier van outdoor cooking ook nog eens aan een hedendaagse designlook koppelt.

Quoco (van het Italiaanse ‘cuoco, ‘koken’) is gespecialiseerd in hoogwaardige barbecues. De producten van het jonge Nederlandse bedrijf werden speciaal ontworpen om het buitenkoken comfortabeler en leuker te maken. Ze kregen dat beetje je ne sais quoi mee dat je barbecuefeestjes met vrienden of familie pas echt onvergetelijk maakt.

Uniek ontwerp 

De ‘Quoco’ is een vuurkorf, plancha en barbecue tegelijk. Bovendien is het toestel één van de mooiste buitengrills op de markt. Een multifunctioneel kunstwerk, dat overal past en zijn omgeving een upgrade geeft met zijn sculpturale look en zijn sobere en verfijnde lijnen. Omdat de ‘Quoco’ gemaakt is van cortenstaal, gaat hij jarenlang mee, wat de weersomstandigheden ook zijn. En met zijn betoverende vlammenspel wordt de barbecue ongetwijfeld dé blikvanger in de tuin waar iedereen graag rond samenkomt.

Outdoor cooking

Plancha of barbecue? Met de ‘Quoco’ kan het allebei! Op het rooster van carbonstaal geschikt voor barbecues kun je heerlijke grillgerechten klaarmaken. De anti-kleefrand staat dan weer garant voor een gelijkmatige manier van bakken à la plancha. Het toestel onderhouden is supereenvoudig. Een beetje olie aanbrengen volstaat.

Makkelijk te bedienen

De ‘Quoco’ is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij zijn structuur kun je de barbecue in een mum van tijd opstarten. Een ander voordeel: om de hoogte en de sterkte van de vlammen te regelen, moet je gewoon de luchttoevoer aanpassen onderaan in de schaal. De juiste cuisson tijdens een zomerse barbecue, of je gasten de gepaste warmte bieden wanneer het begint af te koelen, met de ‘Quoco’ is het zo gebeurd.

Kolen, houtblokjes of briketten?

In de ‘Quoco’ kan het allemaal. En dankzij de opbergruimte voor hout, die in de voet geïntegreerd zit, blijft je terras onberispelijk schoon.

Meer info vind je op de website van Quoco.

Quoco.nl