#Wedstrijd-archief

Win een set designafvalemmers van Brabantia twv 500 euro

Een stijlvolle en praktische oplossing voor je afval? Say hi to de Bo- en de Bo Hi-afvalemmers van Brabantia!
Geplaatst op  
Win een set designafvalemmers van Brabantia twv 500 euro © Brabantia

Waste management is relevanter dan ooit. Hoe we ons afval verwerken is belangrijk voor de planeet… maar ook voor ons interieur! Brabantia bewijst dat ook de afvalemmer een stijlvol object in je interieur kan zijn. Met de Bo- en Bo Hi-familie hou je je badkamer en toiletruimte mooi én makkelijk schoon. Benieuwd naar onze wedstrijd? Scroll dan snel verder!  

Opgeruimd staat netjes

Het ontbrekende puzzelstukje in een stijlvolle badkamer en/of toiletruimte? Praktische én knap ogende afvalemmers die gracieus opgaan binnen je interieur. Met de afvalemmers van Brabantia hou je je badkamer en toiletruimte niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk schoon. De compacte nieuwkomers binnen de Bo- en Bo Hi-familie stralen de grootste elegantie uit en kun je discreet in een hoekje plaatsen of aan de muur bevestigen. Nog meer goed nieuws? Jij kan dankzij ons een set twv 500 euro winnen!

Praktisch en duurzaam

De populaire afvalemmer Bo en Bo Hi bestaan in een 12-, 7- en 4-literversie en beschikken over een uitneembare binnenemmer en een deksel dat langs alle kanten open kan én zachtjes sluit. Naast hun stijlvol en praktisch design zijn de afvalemmers ook erg duurzaam. Ze zijn deels vervaardigd uit gerecycleerd materiaal en 98% van het materiaal kan nadien nog gerecupereerd worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa + {Mr L & Coco} | Interior & Living (@loft208)

Gracieus gebruiksgemak

Wist je trouwens dat de helft van de mensen met een pedaalemmer in de badkamer zijn afvalemmer met de hand opent? Brabantia garandeert je alvast alle gebruiks- gemak. Zo kan je de 4- en 7-literversie van Bo zowel neerzetten als ophangen, dankzij een discrete muurbeugel. Bo Hi, die stevig op zijn pootjes staat, past dan weer op elke plek. De geïntegreerde handgrepen aan de achterkant maken het makkelijk om Bo en Bo Hi te verplaatsen of leeg te maken. Benieuwd naar meer? Bekijk dan snel de website en ontdek het hele gamma!

Meer weten?

Brabantia.com