#Wedstrijd-archief

Win een set designmessen van Chroma

Deze vlijmscherpe keukenhulpjes ter waarde van 150 euro zijn een waardevolle bijdrage in elke keuken
Geplaatst op  
Win een set designmessen van Chroma ©

Mix Duitse expertise met de legendarische stijl van F.A. Porsche en je krijgt een bijzondere samenwerking. Het merk Chroma is bekend voor haar kwaliteitsmessen van Japans staal. In deze feesteditie maak je kans op een collector’s set om u tegen te zeggen!

Culinaire uitmuntendheid

Het Duitse label Chroma is gespecialiseerd in messen met hoge performantie. Daarnaast blinkt het snijgerei ook uit in vormgeving. Strakke designs gecombineerd met de kwaliteit van Japans roestvrij staal, bestand tegen corosie en uitgerust met een buitengewone hardheid.

©Chroma

Design voor topchefs

Wijlen Ferdinand Alexander Porsche liet zijn knowhow ook na in de keukenmessen van Chroma. De designer ontwikkelde de messen in nauwe samenwerking met internationale topchefs, die hem het geheim van goed snijgerei verklapten. Het design is strak met een driehoekige handgreep die het mes perfect in de hand laat liggen; het lemmet met Japanse V-groef is handgeslepen door een meesterslijper.

Klasse in de keuken

Dankzij deze wedstrijd kun je een duo van het Chroma santoku mes (17,8 cm) en het Chroma office mes (7,7 cm) winnen. Werp snel een blik hierbeneden als je wil weten wat je precies moet doen en maak de feesten onvergetelijk!

Meer info nodig? Ga naar chroma-cutlery.com