#Wedstrijd-archief

Win een set van 2 lampen aangeboden door Dr Light

Een paar hippe designlampen iets voor jou? Neem dan snel deel aan deze wedstrijd om een set ter waarde van 798 euro te winnen.
Geplaatst op  
Win een set van 2 lampen  aangeboden door Dr Light © Aromas del campo

Niets dat de magie van een leuk onderonsje bij de zachte schemering van een bijzondere leeslamp of een wondermooie tafellamp die de eyecatcher van je interieur vormt, kan overtreffen! Het seizoen van cocooning is eindelijk weer daar en wij geven je een opportuniteit van formaat om dat te vieren, met deze Dr Light wedstrijd!

De perfecte najaarsverlichting

We kondigden het niet zo lang geleden aan: de bollamp krijgt een eervolle comeback in de categorie hedendaagse designverlichting. Misschien ben je wel een trouwe kijker van de dagelijkse talkshow Gert Late Night op de televisiezender Vier, en spotte je een prachtige bollampenvariant in het decor? Wel, dan heb jij geluk want Dr Light uit Zoutleeuw biedt je de mogelijkheid om kans te maken op je eigen set ‘Atom’ designlampen van het merk Aromas Del Campo (één staande lamp en één tafellamp van mat goud en bollampen van opaal glas) ter waarde van 789 euro.

© Bram Belloni

Puur plezier

Met hun tedere uitvoering in matte messing in combinatie met het fragiele opaalglas van de bollampen, vormt deze wedstrijdset een bijzonder duo dat elk interieur een stijlvolle en hedendaagse upgrade weet te geven. Hoewel de designs op het eerste oog zeer fijn en eenvoudig van structuur lijken, schuilt er een gedistingeerde kwaliteit achter de creaties. Tijdloze designs gemaakt met sterke materialen, die vederlicht qua look ogen maar een stevig statement in huis neerzetten.

Zo maak je kans op een set lampen van Dr Light

Word jij de volgende eigenaar van een set designlampen om menig bezoeker groen te doen worden van jaloezie? Zoek je nog naar de perfecte tafellamp om je interieur mee af te werken of heeft je slaap- of woonkamer nog nood aan een elegante staande lamp? Neem dan even deel aan onze unieke wedstrijd in samenwerking met verlichtingsspecialist Dr Light. Vul de wedstrijdvraag in en maak kans op een verlichtingsset ter waarde van 789 euro.

Over Dr Light

Dr Light is al 70 jaar dé referentie op vlak van stijlvolle designverlichting. Het Zoutleeuwse bedrijf is al zeven decennia gepassioneerd door alles wat met (design)verlichting te maken heeft en wordt aangestuurd door een jong en fris team van lichtexperten dat gespecialiseerd is in hedendaagse trends op vlak van verlichting en technische vakkennis. In hun showroom met lichtstudio ‘The Loft Experience’ ontdek je de recentste, toonaangevende collecties die zowel esthetisch als functioneel hoog scoren. Om je te verzekeren van de beste kennis staat een team van professionals voor je klaar om je lampenplan kracht bij te zetten. Een totaalconcept van de planvorming tot aan de lichtcalculatie toe.

Meer info vind je op hun website www.drlight.be

Afbeeldingsresultaat voor dr light zoutleeuw
© Dr Light

Dr Light

Grote Steenweg 13, 3440 Zoutleeuw

Open van dinsdag tem vrijdag van 09:30 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.