#Wedstrijd-archief

Win een tweedaagse overnachting in het luxehotel Yelo in Nice

Doe mee aan onze wedstrijd en wie weet ervaar je de charme van de Franse Rivièra met een luxueuze tweedaagse overnachting in het Yelo hotel in Nice.
Geplaatst op  
Win een tweedaagse overnachting in het luxehotel Yelo in Nice ©

Zin om de charme van de Franse Rivièra – meer bepaald in haar hoofdstad Nice – te ontdekken? In samenwerking met het Yelo Hotel, biedt Actief Wonen je de kans om de chique, trendy en groene omgeving van dit nieuwe 4-sterren hotel te ontdekken en er twee nachten te verblijven.

Twee vrienden, één droom

Twee vrienden uit Nice, Laurent en John, die ervan droomden om een hotel volgens hun filosofie te creëren. Een plek ontworpen rond ecologisch verantwoorde initiatieven, waar comfort, sharing en gezelligheid hoogtij vieren. Samen met binnenhuisarchitecte Lana Sarich Goujon, die dezelfde ‘art de vivre’ visie deelt, bundelden ze de krachten.

© Yelo hotel Nice

Eco-chic

Het Yelo Hotel ligt in hartje Nice en is gevestigd in een prachtig Haussmann-gebouw. Het hotel – dat meer als een vakantiehuis aanvoelt – doorbreekt de typische sfeer van een hotel en dompelt haar gasten onder in een chique en milieuvriendelijke sfeer. Wat de decoratie betreft, is niets aan het toeval overgelaten. De kamers combineren comfort en elegante materialen met lichte tinten en diepe kleuren. Elk meubel van het jonge merk WoodMata is ontworpen door Lana Sarich Goujon om een harmonie van kleuren en vormen te creëren. Het resultaat: pure stukken die een sterke identiteit reflecteren. Van de keuze van de eiken parketvloeren, de diepblauwe, olijfgroene of terracotta badkamers, het messing kraanwerk tot de designverlichting… Er werd aan alle details gedacht om de kamers een warme en eco-verantwoorde sfeer te geven. Echte cocons voor een uitje als koppel of met het gezin.

© Yelo hotel Nice

Een warme & familiale sfeer

Net als in een vakantiehuis, zijn de leefruimten zeer gastvrij. De lobby, met haar exotische look, is dé plek om een praatje te maken, tips uit te wisselen en je klaar te maken voor een avondje uit. In de lounge/bar, waar hout de boventoon voert, weerspiegelt het interieur de mediterrane sfeer via de materialen en het meubilair. Hier geniet je van een gezond ontbijt, neem je deel aan een bordspel of bekijk je een wedstrijd op het grote scherm. ’s Avonds gaat de bar in nachtmodus. In een feestelijke sfeer kun je er van tapas proeven – een mix van specialiteiten uit Nice en een wereldkeuken – gecombineerd met een zinnenprikkelend drankje in de hand. Kriebelt het om dit hotel te ontdekken? Neem dan snel deel aan deze wedstrijd.

Meer info vind je terug via de website van het Yelo hotel.

Yelohotelcollection.com