#Wedstrijd-archief

Win een zitbank van Marie’s Corner!

De zitbank Virginia van Marie's Corner is een driezitter met een minimale waarde van € 3.220 afhankelijk van de gekozen afwerking
Geplaatst op  
Win een zitbank van Marie’s Corner! ©

De sofa is de ster van de woonkamer dit seizoen. En met ‘Virginia’ belooft de winter gezelliger te worden dan ooit. De supercosy zitbank van Marie’s Corner, volledig personaliseerbaar, past zich volledig aan jouw smaak en aan de sfeer van je woonkamer aan. Zodra je de bank ziet, heb je zin om je erin te nestelen met een dekentje, en er nooit meer uit te komen.

Marie’s Corner : een iconisch Belgisch merk

Sinds 1992, toen Marie’s Corner werd opgericht, is het iconische merk erin geslaagd uit te groeien tot een echte referentie voor de ‘made in Belgium’-kwaliteit in de wereld van de zitbanken. De ontwerpen, die het resultaat zijn van een herinterpretatie van de Europese designtrends, spelen met vormen, kleuren en materialen. Ze hebben stuk voor stuk een unieke en elegante stijl, en zitten supercomfortabel.

Op maat gemaakt en personaliseerbaar

De zitbanken van Marie’s Corner ogen tijdloos en zijn zo ontworpen dat ze tegemoet komen aan ieders wensen. Zo biedt het merk meer dan tweehonderd exclusieve modellen en driehonderd soorten afwerkingen. Elk stuk kan met andere woorden in een oneindig aantal combinaties worden gemaakt, waardoor je telkens een uniek stuk in huis hebt.

De essentie van Marie’s Corner: vakmanschap

Marie’s Corner gaat voor een Europese productie. Vandaar dat de fabriek gevestigd is in Zaragoza, Spanje. Meer dan dertig meester-stoffeerders produceren er jaarlijks zo’n 12.000 banken, volledig met de hand gemaakt. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, en de exclusieve stoffen zijn geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen. In Zaragoza heeft Marie’s Corner het hele proces in handen, van het ontwikkelen van de structuur tot het verzenden. En dankzij het webplatform is het nu mogelijk om de productie van je aankoop te volgen in realtime.

zitbank Marie's Corner

Een nieuwe collectie

Onlangs besloot de artistieke leiding de look van Marie’s Corner wat te verjongen. De stijl is nog altijd een mengeling van verschillende invloeden, maar het geheel oogt een stuk hedendaagser. De nieuwe modellen hebben een organischer vorm, met strakke lijnen en natuurlijke rondingen. Het gebruik van aluminium – geborsteld, gepolijst of in verschillende kleuren – geeft de zitbanken een verfijnde look mee. De nieuwe hedendaagse collectie vormt een aanvulling op de vier bestaande stijlen: klassiek, neoklassiek, retro-vintage en cottage. Uiteraard voldoet de nieuwe lijn ook aan de eisen van het merk op het vlak van gezelligheid, comfort en knowhow.

Talrijke projecten

Om gelijke tred te houden met de evolutie van de markt heeft Marie’s Corner zichzelf opnieuw uitgevonden. Het merk behoudt wel z’n DNA en z’n kernwaarden, maar breidt z’n aanbod voortdurend uit. Zo zijn er nieuwe modellen met originele en steeds strakkere vormen, een groter aanbod afwerkingen om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten, een meer gespecialiseerde en gepersonaliseerde service dankzij een team van binnenhuisarchitecten die zich volledig toeleggen op een project, partnerships met jonge ontwerpers, een nieuwe website …

Zitbank Virginia

De 240 cm lange bank heeft een beukenhouten structuur en stretchriemen op de zitting en rugleuning. Voor de poten heb je de keuze tussen metaal of beukenhout. De zitkussens bestaan uit 40 kg/m3 HR-polyurethaanschuim. De kussens van de rug- en armleuning zijn gemaakt van vezels en microvezels.

mariescorner.com

Als je dit artikel leuk vond, zal je waarschijnlijk ook deze leuk vinden: