#Nieuws

Daniël Ost en Friday brengen bloemen en mode samen

In Knokke-Heist openen de bekendste bloemist van België en het luxelabel een exclusieve pop-up

Geplaatst op  
Daniël Ost en Friday brengen bloemen en mode samen © Daniël Ost

Een verhaal dat ooit begon in Sint-Niklaas, met het Belgische koningshuis als een belangrijk hoofdstuk, breidt momenteel verder uit naar Knokke-Heist. We hebben het over niemand anders dan bloemist en hofleverancier Daniël Ost. Die laatste opent een exclusieve pop-up aan de kust in samenwerking met het luxueuze modelabel Friday, waar bloemen- en modeliefhebbers een unieke shopervaring kunnen afvinken. 

The best of both worlds is hier op zijn plaats: naast buitengewone boeketten en florale decoratie op maat, vind je er ook de exclusieve mode-items van het label Friday, dat gekend staat voor zijn verfijnd aanbod in materialen van topkwaliteit zoals cashmere en bont.

Verder is het uitkijken tot de magie van de kerstperiode want dan belooft de pop-up nog meer moois, zoals adembenemende kerstornamenten en tafeldecoratie die elke kerstcriticus week maakt. Werp alvast een eerste blik op wat je kan verwachten van de winkel in onze galerij!

Adres: Kustlaan 255 – 8300 Knokke
Openingsuren: maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11u tot 18u (Daniel Ost van 9u tot 18u30), op zondag van 11u tot 18u. Het einde van de pop-up is voorzien voor eind december.