IKEA’s Vinter is winter met een ‘V’

'Vinter' heeft 2 stijlthema's, Noors rood en minimalistisch wit

Door het witte sneeuwtapijt dat we de voorbije dagen mochten bewonderen, zijn wij volop aan het aftellen naar de gezelligste periode van het jaar, de kerstperiode. Moest je nog snel inspiratie nodig hebben omdat jouw bekraste bestek en je mat geworden keramiekservies met geen enkel excuus nog langer toonbaar zijn? Misschien dan gauw even doorklikken naar IKEA’s Vinter…


Sinds oktober al pakken alle IKEA woonwarenhuizen uit met de nieuwe wintercollectie. Ze is geïnspireerd op de ongetemde schoonheid van het IJslandse landschap.

Vinter-BANNER

Zo tovert het VINTER 2017-servies elke tafel moeiteloos om tot een feestelijk geheel. Zelfs een simpele maaltijd oogt als een luxe diner wanneer het wordt geserveerd op de stijlvolle borden met gebreid motief. Zeker als je er champagne bij schenkt in een klassieke champagnecoupe. Door zijn twee stijlthema’s Noors rood en minimalistisch wit is de collectie huisraad geschikt voor verschillende gelegenheden. Je hoeft dus niet elk jaar reikhalzend uit te kijken naar de kerstperiode om je beste servies uit de kasten te halen.

IKEA-2

Waterglas – 1,99 € / Tafellaken – 16,99 €

IKEA-BANNER

Bestek in 24 stuks-set – 59,99 €/ Groot bord – 4,99 € / Klein Bord – 2,99 €

IKEA-3

Rode decoratieboom – 5,99 € / Glazen dessertbord – 2,49 € / Tafellaken – 16,99 €