Nieuw seizoen, nieuwe look!

Herfst doet zijn intrede. De dagen korten, de kilte valt in en daarbij ook ons gemoed. Wel, om licht te brengen in deze schemertijden, hebben wij voor jullie een verrassing in petto…Actief Wonen bewijst alweer zijn allure! Het magazine is nog steeds voorloper in het Belgische interieurlandschap en deed tijdens voorbije zomer een verdiend schoonheidsslaapje om in een nieuw kleedje voor de dag te komen!


image-AW1

Ontdek een oktober-nummer, volledig heruitgevonden, opgefrist en gepimpt. De nieuwe stijlvolle en uitgepuurde opmaak dient als decor voor nog meer originele inhoud. De succes-items blijven en scoren opnieuw: portret van Belgische designers, de hotspots, binnenkijken bij unieke interieurs. Kortom, alle aspecten van ‘actief wonen’ onder de loep genomen door onze specialisten…


image-AW3


image-AW5

Wat de nieuwigheden betreft, zet ‘Actief Wonen’ nieuwe woonaspecten in de kijker…Het leven in een camper, achter de schermen van bekende labels en de aanwezigheid van ‘Actief Wonen’ op sociale media. Op het menu van dit oktobernummer: slimme oplossingen om de kleinste vierkante meter optimaal te bewonen, tips om een bureauhoek te creëren die jou helemaal weerspiegelt, zitbanken aan kleine prijsjes en de laatste trend op vlak van lichtarmaturen.


image-AW4

Zo maakt onze journaliste Emilie Mascia, om jullie lezers letterlijk ‘actief’ bij ‘wonen’ te betrekken, het portret op van wat de ideale badkamer zou kunnen zijn.


Het enige wat jullie hoeven te doen, is richting ‘home sweet home’ te keren, lekker languit op de bank gaan en de pagina’s om te slaan. Veel en inspiratievol leesplezier gewenst!