#Adresjes#Hotels

Logeren in stijl: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliers


Geplaatst op  
Logeren in stijl: boek je verblijf nu rechtstreeks bij de hoteliers ©

Ben jij op zoek naar een architecturale parel om een weekendje of week te ontspannen? Dan is de Belgische kust met al zijn troeven een logische keuze.

Staycation aan zee

Knokke-Heist blijft ook deze zomer de badstad bij uitstek voor een onvergetelijke staycation. Haar stijlvolle hotels ontvangen je alvast met open armen: op de website visitkh.be boek je je favoriete hotel vanaf nu rechtstreeks bij de hotelier aan de meest voordelige prijs.

VisitKH is een platform opgericht door de hoteliers van Knokke-Heist om je boeking te vergemakkelijken: je reserveert zonder tussenpersonen of partners. Het resultaat? Geen commissie bij je boeking en dus betere prijzen. Maar je kan ook rekenen op de beste garantie en annuleringsvoorwaarden, net als een uitstekende service tijdens je hele verblijf. Want zonder onnodige tussenschakels, communiceer je rechtstreeks met het hotel zelf, waardoor je specifieke wensen veel sneller aangepakt kunnen worden. Een babybedje of kamer met uitzicht op zee? De hoteliers maken er spoedig werk van. Bovendien geef je de lokale economie een extra duwtje in de rug door niet via online giganten te reserveren, maar Belgisch te boeken, via een platform van eigen bodem.

Actief Wonen x VisitKH
Actief Wonen x VisitKH

Vip-behandeling

Jij hoeft enkel nog een tafeltje in je favoriete restaurant te reserveren. En ook daar hebben de hoteliers aan gedacht. Boek je via visitkh.be, dan krijg je immers een echte vip-guide bovenop je overnachting cadeau. Met dit voordelenboekje geniet je van tal van extra’s en kortingen bij handelaars, restaurants en andere recreatiecentra in Knokke-Heist. Jouw persoonlijke gids voor een zomer vol zon, zee en strand in eigen land.

Op de website vind je bovendien een lijst van hotspots, niet-te-missen adresjes en een overzicht van de evenementen die plaatsvinden in de badstad. Zo ben je steeds op de hoogte van wat er doorgaat, en wat niet. Nog meer inspiratie nodig? Op de leuke blog “Approved by VKH” test een vliegende reporter allerlei events en ervaringen uit, zodat je al weet waar je je aan mag verwachten.

Of je nu gaat wandelen, de art scene bezoeken of varen op zee: deze zomer wordt Knokke-Heist meer dan ooit the place to be. Kom jij ook een tijdje genieten van alle pracht en praal met zicht op de Noordzee? Bezoek dan snel visitkh.be, laat je inspireren en geniet van de beste hotelprijzen in Knokke-Heist. Tot deze zomer?

Actief Wonen x VisitKH
Actief Wonen x VisitKH

Boek je hotel

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met VisitKH.
visitkh.be

Lees ook
À La Grande Cloche, het ideale hotel voor een korte tussenstop in Brussel
The Belgian Design Lab: een nieuw online deco paradijs
In gesprek met Femke Furnée, het brein achter interieurlabel FEST