#Wedstrijd-archief

Maak kans op een ensemble beddengoed van Emma Matras

Dit Emma Matras ensemble bestaat uit een matras, twee kussens en beddengoed. *
Geplaatst op  
Maak kans op een ensemble beddengoed van Emma Matras ©

Wat heb je nodig om met het juiste been uit bed te stappen? Juist, een goede matras: dé garantie op voldoende nachtrust. Wij bieden je de kans om mee te doen aan een wedstrijd die je belooft zalig te slapen. 

In 2015 besloot de Duitse ondernemer Max Laarman het merk Emma op te richten. Zijn doel? Een revolutie in de matrassen- wereld ontketenen door een model op de markt te brengen dat perfect geschikt is voor iedereen. Je mag de matras bovendien meer dan drie maanden uittesten, én je krijgt een niet te evenaren tevreden-of-geld-terug-garantie.

TOPMATERIALEN EN EEN INTELLIGENTE SAMENSTELLING

Emme-matelas-3-moousses
De Emma matras bestaat uit een bijzondere samenstelling van drie verschillende schuimsoorten

Samen met de experts van moederbedrijf Bettzeit Gmbh ontwikkelde Emma de ideale matras. Na een analyse van de beste modellen op de markt kwam het start-upteam tot de conclusie dat je door materialen van superieure kwaliteit op een slimme manier te integreren, tot een matras komt die geschikt is voor iedereen. Op basis van die bevinding kwam de Emma-matras tot stand. Ze past zich perfect aan aan elke lichaamsvorm en biedt een optimale ondersteuning dankzij de superpositie van drie bijzondere materialen.

1. De bodem van HRX-schuim zorgt voor stevigheid waar nodig en geeft tegendruk in elke positie, waardoor je rug, schouders en nek beter ondersteund worden.
2. Het visco-elastische schuim (traagschuim) verdeelt de druk optimaal en garandeert dat je in elke positie comfortabel slaapt.
3. De toplaag van Airgocell®-schuim biedt een optimaal comfort dankzij zijn uitzonderlijke puntelasticiteit waardoor een laag in elkaar kan worden gedrukt zonder dat de rest van de matras wordt beïnvloed. Het materiaal staat in voor een goede ventilatie en ideale slaapomstandigheden.

De matras wordt geleverd met een perfect passende hoes. De thermoregulerende technologie laat de lucht en de vochtigheid vrij circuleren en zo wordt de structuur van de matras niet aangetast. Bovendien is het witte bovendeel afneembaar en wasbaar. Het donkergrijze deel geeft de matras een elegante look en bezit antislip-eigenschappen waardoor de matras op elke ondergrond goed blijft liggen.

Met al die voordelen mag het geen wonder heten dat Test-Aan- koop de Emma-matras (200 x 90 cm) uitriep tot ‘Beste uit de Test’.

FANTASTISCHE AANKOOPVOORWAARDEN

Een Emma-matras kopen is supereenvoudig. Surf gewoon naar de site, kies de gewenste grootte, betaal via het beveiligde online betalingssysteem en klaar is Kees! Je bestelling wordt binnen de vijf werkdagen gratis geleverd, vacuüm verpakt in een compacte doos. Dan is het tijd voor de testfase. Die bedraagt meer dan drie maanden om er zeker van te zijn dat de matras geknipt is voor jou. Is dat niet het geval, dan komt Emma de matras gratis ophalen en krijg je de volledige prijs terugbetaald. Wat wil je nog meer?

EN DE ACCESSOIRES?

Emma-matelas-accessoires

Om je bed compleet te maken, biedt Emma ook een kussen, een dekbed, een matrasbeschermer, een matrastopper en een boxspring aan. Voor kinderen is er Emma Kids, een babymatras van speciaal SafeSleep-schuim. Uiteraard gelden voor al deze artikelen dezelfde uitzonderlijke inkoopvoorwaarden.

Goed om te weten tot slot: Emma breidde onlangs z’n assortiment uit met een stijlvolle collectie bedlinnen bestaande uit drie items verkrijgbaar in sobere en elegante wittinten en antracietkleuren: een hoeslaken van katoen (95%) en lycra (5%), en een dekbedovertrek en kussensloop van 100% natuurlijk katoensatijn.

emma-matelas.be