#Wedstrijd-archief

Maak kans op een kookpan van Sage Appliances twv 199,90 euro

Foodies wees euforisch, deze keer hebben een wedstrijd van formaat in petto voor jullie. Sage Appliances geeft een deluxe kookpan te win!
Geplaatst op  
Maak kans op een kookpan van Sage Appliances twv 199,90 euro © Sage Appliances

Niets schreeuwt meer najaar dan gezellig binnenblijven. Om te lezen, te relaxen of om voor jezelf of vrienden te koken… De hobbykoks in onze middens grijpen weer naar hun favoriete kookboeken of digitale accounts om trendy gerechten uit te testen. Sage Appliances lanceerde zopas een culinair hulpje dat dit najaar niet kan ontbreken in je keuken: de ‘Fast Slow GO’ kookpan. Een innovatieve must-have voor eenpansgerechten.

MAGISCH MULTIFUNCTIONEEL

Dit nieuwe keukentoestel van Sage Appliances, een internationaal merk van hoogwaardige keukenapparatuur, heeft een veelzijdig karakter. De ‘Fast Slow GO’ kookpan is geschikt voor eenpansgerechten en heeft een inhoud van 6 liter. Met zijn 14 sneltoetsen en voorinstellingen tover je gerechten voor het hele gezin, en zelfs een hele groep, zonder stress op tafel! Je hebt keuze uit functies zoals snelkoken, slow cooking, sauteren, inkoken, stomen, stoven, maar je maakt er evenzeer soep, bouillon, vlees, risotto, peulvruchten, rijst/granen mee klaar. Fan van yoghurt? Tover in no time 2 liter tevoorschijn met dit multifunctionele apparaat.

© Sage Appliances

SNELLER GAREN

Deze kookpan kookt je ingrediënten onder druk in een kleine hoeveelheid vocht, die in de speciale pan via het deksel met afdichtingsring volledig wordt gesloten. Hierdoor blijft de stoom in de pan en wordt de druk opgebouwd, waardoor de temperatuur van het vocht en stoom tot ver boven het kookpunt stijgt. Zo is het gerecht tot 70% sneller gaar.

MET EEN SIMPELE DRUK OP DE KNOP

De Fast Slow GO bezit enkele gemakkelijke sneltoetsen die met één simpele druk op de knop een perfect gerecht op tafel toveren: van risotto’s, soepen en vlees tot groenten en desserts. De werkwijze is simpel: doe de ingrediënten in de pan, selecteer de juiste voorinstelling en laat de pan het werk doen, terwijl jij intussen je handen vrij hebt voor iets anders. Met 3 handige instellingen voor stoomvrijgave laat je de overdruk ontsnappen van zodra de kooktijd voorbij is. Zo creëer je verschillende effecten voor de bereiding van een gerecht. De stalen kookpan is volledig roestvrij en makkelijk te reinigen.

Is de hobbykok in jou aangewakkerd? Doe dan snel mee aan onze online wedstrijd in samenwerking met Sage Appliances en wie weet tover je binnenkort de heerlijkste gerechten op tafel dankzij de Fast Slow GO kookpan.