#Wedstrijd-archief

SUITE702 geeft een premium dekbedset weg

Een heerlijke nachtrust dankzij de te winnen duurzame dekbedset van het Nederlandse label SUITE702
Geplaatst op  
SUITE702 geeft een premium dekbedset weg © SUITE702

Cocoonen en genieten, dat zijn synoniemen voor het leven. Deze editie laten we je kennismaken met een primeur in beddengoed: SUITE702 maakt bad- en bedlinnen, plaids en zelfs oogkussentjes van biologische katoen geproduceerd uit productieoverschotten.

Kleurrijke nieuwkomer

SUITE702 is een Nederlands label dat opgericht werd door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Het Amsterdamse bed- en badmerk heeft een duidelijk credo: het leven wordt in bed gevierd met luxeproducten in uitgesproken kleuren. Klanten kunnen naar hartenlust mixen en matchen met hun aanbod. Naast mooie producten creëren, houdt het label rekening met duurzaamheid. De items uit hun collecties voldoen aan de strengste duurzaamheidscriteria en kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit.

©SUITE702

Verantwoord luxueus

In deze wedstrijd gaat onze belangstelling uit naar hun beddengoed, dat vervaardigd wordt uit perkal en satijn, beiden hoogwaardig biologisch katoen. Perkal is een dicht op elkaar geweven stof met ultrafijne garens die heerlijk zacht aanvoelt. Satijn is een luxestof bij uitstek en geeft je slaapkamer het nodige cachet. Het gamma van SUITE702 is GOTS gecertificeerd, wat garandeert dat de gehele keten – van de katoenpluk tot en met het verven en confectioneren – op duurzaam en vrij van chemicaliën is.

©SUITE702

Perkal in bed

Heb je zin om je te wikkelen in het kwalitatieve bedlinnen van dit Nederlandse label? SUITE702 voorziet haar producten enkel van biologische en hoogwaardige materialen zoals perkal, satijn of organisch linnen, allen op basis van katoen. In de wedstrijd geeft het label beddengoed van perkal weg, wat een zeer fijn geweven stof is met een dichtheid van 300 draden. Heerlijk zacht zodat je luxueus kunt ontwaken. Een beetje klasse in de slaapkamer kunnen we nu allen wel gebruiken! Overtuigd van dit aanbod? Kijk dan snel hier beneden wat je precies moet doen om je eigen SUITE702-set in huis te halen!

Meer info vind je hier: Suite702.com