#Wedstrijd-archief

Win een vijverset van OASE ter waarde van 204,90 euro

Deze set (speciaal voor deze wedstrijd) bestaat uit een OASE Filtral 3000 onderwaterfilter met UVC en fontein en een 60 liter reservoir.
Geplaatst op  
Win een vijverset van OASE ter waarde van 204,90 euro ©

Wat is er rustgevender dan plensend water? Waarom creëer je niet een ontspannende oase bij je thuis? Het maakt niet uit of het nu een kleine waterpartij dan wel een kleine vijver met visbestand betreft – met de OASE Filtral wordt alles geregeld, waardoor je zonder zorgen en ontspannen kunt genieten van je eigen idyllische plekje.

OASE-Filtral-UVC-1500

OASE Filtral UVC 3000: van vijver tot waterparadijs

Maak je waterpartij tot het meest geliefde plekje. Of het nu gaat om een voorgevormde vijver of een kleine folievijver, met de OASE Filtral (vanaf model 3000) verander je je vijver in een waterparadijs voor planten en dieren. De geïntegreerde beluchterbuis zorgt voor het ideale zuurstofgehalte.

OASE Filtral UVC 3000 Vulcan

Een bron van plezier en ontspanning in je tuin met een waterpartij

Waarom niet spelen met water? Of het nu gaat om zacht sproeien of levendig geplens – met de in de hoogte verstelbare fonteinsproeikoppen MAGMA, LAVA of VULKAAN zorg je voor variatie qua fonteinbeeld. Selecteer eenvoudigweg een waterpartij die bij jouw stemming past, sluit deze aan en geniet ervan.

OASE Filtral UVC 3000 Magma

OASE Filtral UVC 3000: de garantie van een betrouwbare reiniging

Jij geniet terwijl het Filtral aan het schoonmaken is: voedingsstoffen van bladval of voedselresten verminderen vaak de waterkwaliteit in vijvers en bassins. Dit hoeft niet zo te zijn. Het OASE Filtral biedt een alles-in-één-oplossing: dankzij de continue watercirculatie worden vuildeeltjes weggefilterd. Het onderwaterfilter ontbindt schadelijke stoffen, zoals nitriet, en vervangt deze door nuttige bacteriën, desinfecteert het water en voegt er levensnoodzakelijke zuurstof aan toe. Het resultaat: gegarandeerd helder en gezond water voor dieren en planten. De beste omstandigheden voor je nieuwe favoriete plekje op het balkon, terras en in de tuin.

oase.com/en

Vond je dit artikel interessant? Check dan zeker ook onze DIY in samenwerking met OASE.