#Wedstrijd-archief

Win 5 verfcheques ter waarde van 590 euro bij colora

Geef wat kleur aan je interieur en maak kans op één van de vijf verfcheques ter waarde van 590 euro bij colora
Geplaatst op  
Win 5 verfcheques ter waarde van 590 euro bij colora © colora

Bevind je je te midden van een nieuwbouw- of renovatieproject en kunnen de muren nog wat kleur gebruiken? Nu we massaal moeten binnenblijven, hebben we een interessante wedstrijd om naar voren te schuiven.  Verfwinkel Colora biedt namelijk vijf verfcheques t.w.v. 500 euro aan, vergezeld van 90 euro aan professioneel kleuradvies per winnaar. De ideale tijd om te klussen! 

Ben je overtuigd dat je muren van kleur moeten verande­ren, dan lees je maar beter verder. De Belgische keten van verfwinkels Colora, met momen­teel 59 vestigingen, is dé referentie op vlak van verf­ inspiratie, advies en kwaliteitsproducten. In België is de keten overigens de exclusieve verdeler van het merk Boss Paints voor particulieren. Dit jaar lanceerden beide merken samen de trendspecial ‘Colours of Resistance’: een kleurenpalet boordevol optimistische tinten die positivisme in huis voeden. Voor ieder wat wils in Colora’s trendkleuren van 2020: van heel expressieve tot de meest pure tinten. De verfwinkel klasseerde zijn nieuwe kleuren volgens drie levensstijlen.

(No) More Greys

Deze collectie bevat 7 expressieve, op high ­fashion geïnspireerde kleuren die voor contrast zorgen in een architecturale omgeving. Denk aan krachtig rood, denim blue en exuberant goud. Deze reeks heeft een edgy kantje maar past evenzeer binnen een klassevol interi­eur dat nood heeft aan een vleugje punk.

Super Natural

Compleet tegenovergesteld aan (No) More Greys, introduceert deze reeks 12 rust­gevende tinten die geïnspireerd zijn op de natuur. In dit organische en intuïtieve kleurenpalet vind je tinten als saliegroen, bloesemroze en een nevelachtige kleur beige terug. De ideale tinten voor een gemoedelijk interieur waar zachte texturen zoals linnen en wol en natuurlijke materialen met rotan en gebleekt hout in de hoofdrol.

Explore Reality

Voor interieurwaaghalzen is er tenslotte een zeer gedurfde en excentrieke reeks, bestaande uit een set van 8 futuristische kleuren. Deze kleurrijke reeks is vooral geschikt om ruimtes te doen opvallen. Hier vind je gewaagde tinten zoals hot pink, neon geel en zilvergrijs terug. Deze reeks gaat subliem samen met hedendaagse design meubilair en opvallende vintage stukken.

Test de trends uit met stickerstalen

Keuzestress? Colora lanceerde onlangs ook zijn innovatieve stickerstalen, waarmee je je favoriete Boss Paints kleuren kunt testen op je muur totdat je de perfecte kleurencombi gevonden hebt zonder sporen op je muur achter te laten. Een must!

Meer info op colora.be 

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.