#Wedstrijd-archief

Win een 3-daags verblijf op een woonboot voor 6 personen ter waarde van 700 euro

Het bedrijf Auto Nautic Service laat enkele gelukkigen een bijzonder verblijf op het water ervaren op één van haar Apartboat-woonboten!
Geplaatst op  
Win een 3-daags verblijf op een woonboot voor 6 personen ter waarde van 700 euro © Auto Nautic Service

Droom je van een leven op het water? Met het Houseboat-concept kan die wens werkelijkheid worden. Als hoofdverblijf, tweede woning, of als huurwoonst biedt dit alternatieve en unieke verblijf jou de mogelijkheid om een nieuwe levenswijze te ontdekken. Neem snel deel aan onze wedstrijd in samenwerking met Auto Nautic Service om een buitengewoon verblijf op het water voor 6 personen te ervaren gedurende 2 nachten en 3 dagen! 

DE OMHELZING VAN EEN NIEUWE WOONVORM

Deze bijzondere woning kan je in een haven vestigen, maar evengoed als een kantoor, een verfwinkel of een verlenging van je huis inzetten, als je over een stukje water in de achtertuin beschikt. De enige vereiste is dat je beschikt over één meter diepte, en je bent vertrokken! Overdonder je gasten met dit buitengewone verblijf en laat ze proeven van een niet te evenaren rust!

DESIGN OP MAAT

Het concept van de Houseboat is erg veelzijdig, dankzij de kwaliteitsmaterialen vervaardigd door het Poolse merk La Mare. Het is bijna onmogelijk om niet iets in je smaak te vinden in het gevarieerde aanbod, van de Apart XS tot de Apartboat XXL. Van een minimalistisch en klein stulpje met alle kwaliteiten van zijn grote broer, tot het absolute comfort zoals in je échte huis; en van een ruime loftindeling tot één met een professionele ruimte, alles kan! Ook qua inrichting zijn de mogelijkheden legio: van de kleurkeuze, het meubilair, tot de sfeer… Zowat alles is mogelijk!

DE WOONBOOT, DE NATUUR RECHT IN JE SCHOOT

Als je de regio van het Centrumkanaal op een andere manier wilt ervaren en wilt genieten van de geneugten van het varen, dan is een woonboot dé oplossing. Met familie of vrienden is hij geschikt voor maximaal 6 personen. Of je hem nu voor een week of voor drie dagen huurt, je zult zonder twijfel de meest onvergetelijke momenten beleven. Het Hellend vlak van Ronquières, de Strepy-Thieu scheepslift, de sluizen… De parels van de regio zullen geen geheim meer voor je zijn.