#Wedstrijd-archief

Win een ICE glam colour coral uurwerk ter waarde van €89

ICE duo chic en ICE glam colour coral: de nieuwe, sprankelende collectie voor deze zomer
Geplaatst op  
Win een ICE glam colour coral uurwerk ter waarde van €89 © Ice-Watch

Toen de Ice-Watch in 2007 op de markt kwam, deed die een frisse wind waaien in de wereld van de horloges. Wat Ice-Watch dan zo anders deed? Het merk maakte van een horloge een trendy, chic en betaalbaar accessoire. Ideaal voor fashionista’s die hun horloge nu kunnen afstemmen op hun outfit.

Maar liefst acht collecties per jaar brengt Ice-Watch uit. Je vindt dus een Ice-Watch aan de pols van iedereen; mannen, vrouwen, tieners of kinderen, wat hun stijl ook is: sportief, urban, glamoureus of romantisch. De Ice-Watches, gedragen door mensen overal ter wereld, zijn gemaakt van verschillende materialen en bestaan in allerlei kleuren, zodat je altijd wel een exemplaar vindt dat past bij je smaak, levensstijl en activiteiten.

ICE DUO CHIC: elegant vooraan, sportief achteraan. Een duo dat scoort!

Energieke kleuren en een dubbele dosis glans: Ice-Watch laat zijn topmodel deze zomer extra schitteren met iriserende veel- kleurige wijzerplaten en tweekleurige armbanden. Dé collectie voor deze zomer. De collectie ICE duo chic straalt dynamiek en een zonnige levensvreugde uit dankzij de gevarieerde kleur- nuances van de metalen wijzerplaten. Of het nu gaat om frui- tige kleuren, ijskoude tinten of de kleuren van een tropische cocktail: we genieten er volop van, zowel in de stad als op vakantie. De ICE duo chic, verkrijgbaar in 10 kleurcombinaties en 2 maten, gaat een uitdaging van formaat aan: de mooiste looks van deze zomer een Ice-Watch-touch geven. De troeven van het polshorloge? Wijzerplaten die spelen met licht en de aandacht trekken, tweekleurige armbanden met aan elke kant een trendy kleur, en veel glamour met accenten in roségoud, goud of zilver.

ICE glam colour coral*

Om het begin van de vakantie te vieren krijgt de ICE glam colour een 7de kleur: coral. Dé modekleur van 2019 volgens Pantone. Wees maar zeker dat je pols alle blikken naar zich toe zal trekken!

* Beschikbaar in de winkel vanaf juli 2019.

Het team van Actief Wonen dankt u voor uw deelname! Volg ons op Facebook & Instagram!