#Wedstrijd-archief

Win een Le Feu by Bandi-barbecue ter waarde van 1.100 euro

100% gezellig én made in Belgium: maak kans op een barbecue van Le Feu by Bandi door deel te nemen aan deze wedstrijd!
Geplaatst op  
Win een Le Feu by Bandi-barbecue ter waarde van 1.100 euro © Bandi

De ingrediënten voor een geslaagde zomeravond? Een tuin, een tafel, gezellige banken en een barbecue om je Bourgondische vrienden waardig te ontvangen. De oprichters van het merk Bandi hebben dit helemaal begrepen. Maak kennis met dit 100% Belgische label, en ontdek hoe je één van haar designs kunt winnen! 

Het verhaal van twee neven

Eind 2016 besloten de neven Olivier en Thomas de uitdaging aan te gaan om te bewijzen dat het nog steeds mogelijk is om meubilair van A tot Z in België te produceren. Hun doel? Het ontwikkelen van een duurzaam product van hoge kwaliteit. Zo ontstond Bandi: een tafel en twee banken met een puur en tijdloos design. De tafel en banken zijn gemaakt van volledig gelast aluminium en kunnen naar wens gekleurd worden door poedercoating, hetzelfde ultraresistente proces dat ook voor raamkozijnen gebruikt wordt. De Bandi-tafel is geschikt voor zowel binnen- als buiten- gebruik en is ontworpen om het hele jaar door buiten te blijven staan. Gedaan met je tuinmeubilair naar binnen te slepen in de winter!

100% Belgisch

Enkele honderden tafels later groeit de wens om te creëren nog steeds. Het doel blijft hetzelfde: 100% lokale productie in België. Nieuwe ideeën voor nieuwe producten ontkiemen in de hoofden van de twee neven. Wat is er beter dan de warmte van een vlam tijdens een gezellige zomeravond al zittend op je Bandi? Na enkele maanden van research registeren de oprichters het le Feu by Bandi-model.

Le Feu by Bandi is zowel een barbecue als vuurschaal, en is daarmee de ideale metgezel voor je zomeravonden. Het design – gemaakt van cortenstaal – is een absolute blikvanger dankzij zijn strakke lijnen en zijn innovatieve ontwerp. Bovendien is het kooksysteem zeer eenvoudig en efficiënt. Een echte aanrader voor liefhebbers van een 100% Belgische keuken en design!