#Wedstrijd-archief

Win een Master.T theemachine van Special.T

We geven 5 Master.T theemachines ter waarde van 129 euro weg
Geplaatst op  
Win een Master.T theemachine van Special.T © Special.T

Wat geeft er meer comfort dan een dampend kopje thee in de sofa, terwijl het buiten vriest? De ‘Master.T’ van Special.T is in het bijzonder voor theefanaten ontworpen, met een baanbrekende infusietechnologie zonder druk voor een stille werking. Naast gewone thee maak je er ook de populaire chai latte mee.

HET PERFECTE KOPJE THEE

Met de Master.T zet je niet zomaar een kopje thee. Special.T deed tien jaar lang onderzoek naar een machine die minutieus werkt, in stilte en met behoud van het intense aroma van de theeblaadjes. Met één druk op de knop bepaal je overigens ook de intensiteit (tot 5 sterktes) en de grootte van de kop.

EEN UNIEKE INFUSIETECHNOLOGIE

In Special.T’s aanbod vind je een grote variëteit aan thee, infusies en Rooibos geteeld in de meest prestigieuze tuinen van over de hele wereld. De capsules – die luchtdicht zijn en een unieke detectiecode bevatten – worden door het apparaat nauwkeurig herkend, zodat het toestel de juiste watertemperatuur en infusietijd van elke theesoort in je kopje garandeert.

special t theemachine master t wedstrijd actief wonen

EEN RIJK EN DIVERS SMAKENPALET

Goeie thee heeft twee eigenschappen: een rijke smaak en authenticiteit. Om aan die vereisten te voldoen, selecteert Special.T enkel de fijnste oogsten – minder dan 1% van de wereldwijde theeproductie voldoet aan hun kwaliteitscriteria – waarbij enkel de kop en de volgende twee jongste theeblaadjes (die het rijkst aan aroma zijn) geplukt worden. Special.T’s thee komt uit een selectie van 5 gebieden: Japan voor groene thee, China voor alle kleurenthee, Sri Lanka voor zwarte Ceylonthee, India voor zwarte Assam- en Darjeelingthee, en Zuid-Afrika voor Rooibos. Special.T heeft tenslotte diverse theesoorten voor de verschillende momenten in een dag van ontbijt, lunch, middag tot avond.

NIEUW: DE LATTE-FUNCTIE

Theeliefhebbers die van variatie houden zijn eens te meer gebaat bij dit toestel, met de nieuwe latte-functie. Zo maak je van je favoriete theesoort een romige chai latte of een theecappuccino. ‘Teh cino’, zoals ze deze variant in Singapore noemen, wordt gemaakt van Rooibos en gecondenseerde melk.

special-t-master-t-theemachine-wedstrijd-actief-wonen

MINDER ENERGIE

Met de ‘Ecospeed’-functie verbruikt het toestel alleen de energie die nodig is om één enkele kop thee op te warmen. Enkel de precieze hoeveelheid water wordt opgewarmd, en niet een hele waterkoker, zoals je anders vaak zou doen. Special.T geeft ook voorrang aan een ecologische productie, en gebruikt daarom 50 procent minder karton om zijn capsules in op te bergen.

Meer info vind je op special-t.com