#Nieuws

Collab alert: Bloomon en Iittala brengen een designvaas op de markt

De hippe Bloomon boeketten in een exclusieve vaas van het Finse designmerk Iittala? We like!

Geplaatst op  
Collab alert: Bloomon en Iittala brengen een designvaas op de markt ©

Wanneer twee populaire merken de handen in elkaar slaan dan weet je dat het resultaat niet zal teleurstellen… Het populaire bloemenconcept Bloomon, dat stijlvolle verrassingsboeketten aan huis levert, werkte samen met het Finse designmerk Iittala om samen de vaas der vazen te creëren: maak kennis met de exclusieve Kastehelmi vaas. 

De vaas is een pièce unique en behoort tot de klassieke maar immer populaire ‘Kastehelmi’ collectie van Iittala, het Finse woord voor ‘dauwdruppel’. De vaas is geïnspireerd op dauwdruppels in de natuur met zijn transparant design van kleine glasbelletjes en kreeg een watergroene kleur. Iittala, dat ooit als glasfabriek in de gelijknamige stad begon, kleurde het glas door en door opdat de vaas zijn unieke kleur niet verliest.

En we hebben méér stijlvol nieuws in petto: Bloomon verrast ons deze zomer met de exotische RESORT-collectie. Denk aan Capri, Santorini en Saint-Tropez maar dan in je vaas, thuis! De kleuren van dit seizoen: dieprood, tangerine, zonnebloemgeel, lila en indigo… In je hoofd al passende deco aan het shoppen voor bij de nieuwe Iittalavaas en Bloomonboeket? Wij ook!

De vaas is vanaf nu verkrijgbaar in de Iittala store in Antwerpen (Korte Gasthuisstraat 24, 2000 Antwerpen) of online via bloomon.nl voor de adviesprijs van 49,90 euro.

Eentje is geentje? Ontdek hier onze selectie vazen! 

Ga je jezelf verdiepen in de wereld van kamerplanten? Lees onze handleiding boordevol nuttige tips.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.