Dakraamshutters maken jouw ‘mancave’ privé

Verduisterende dakraamshutters maken jouw 'mancave' helemaal af met volledige verduistering 's avonds én overdag.

dakraamshutters dakramen mancave VELUX
©

Een ‘mancave’ is Engels voor man’s eigen nestje, als het ware jouw ‘indoor boomhut’ waar maar één toegang tot is en geen mens ongevraagd binnen mag.

Het fenomeen komt overwaaien uit de VS en wil niet meer zeggen dan een voor enkel mannelijk comfort uitgeruste hoek van het huis of flat, een souterrain of dakkamer. Dat wil zeggen een cocoon ingericht vol feel good-artikelen die enkel voor jouw positief-egocentrisch plezier dienen. Beeld je de ruimte in met een overdonderende homecinema-flatscreen, de bijhorende gigantische corner couch om in te crashen, een knoet van een biljart, en of course de verplichte biertjes die steeds aangevuld en koud staan..Het kan en mag er allemaal bij. En vooral…vooral niemand die jou de les komt lezen over rondslingerende pantoffels en pizzakorsten.

Mancave4

Die ‘cave’ hoeft daarentegen niet letterlijk een kelder te zijn. Dakkamers en zolders lenen zich ideaal voor ombouwen naar een knus hide away-nestje waar jij alleen de baas bent. Je eigen oase-van-rust waar je weer jezelf kan worden na een drukke, afmattende dag op je werk. En dat in alle privacy, want niemand hoeft te weten dat jij er al dan niet bent!

Dus weet je echt niet wat aanvangen met de lege dakkamer van je uithuis studerende zoon of dochter, ga dan aan de slag en tover hem op tot jouw persoonlijk paradijsje. Om er jouw knusse ‘positieve anonimiteit’ te realiseren, zijn verduisterende dakraamshutters dé ideale oplossing. Is het avond of dag, met dakgordijnen opengevouwen of toegerold kan geen enkele onaangekondigde bezoeker inkijken en vaststellen of je er nu bent of niet. Verduisterende dakraamshutters zijn immers ‘lichtdicht’ en verraden nooit jouw aanwezigheid aan buitenstaanders op de straat. En dat is toch wat jouw ‘mancave’ helemaal voor staat. Privacy wanneer jij het wil! En wil je bij hevig zonlicht toch optimaal genieten van je mega-flatscreen, dan zorgen verduisterende dakraamshutters voor een duisternis van cinema-niveau!

Mancave2