VELUX® verlicht uw woning met nieuwbedacht ‘platdakraam’

Ter gelegenheid van het salon Batibouw stelde VELUX zijn nieuwigheden voor aan het grote publiek.

VELUX
©

Door de niet te keren bouwtrend van de designvilla, kon het niet anders dan dat ook de raamsector niet uitbleef met variaties-op-bestaande-thema’s of zelfs met baanbrekende vernieuwingen zoals VELUX dat deed. Met andere woorden, het ‘platdakraam’ is geboren.

De eerste versie is er één met gebogen glas. Dit model is geschikt voor daken met een helling van 0 tot 15 graden. Uitgerust met CurveTech-technologie, biedt het platdakraam met gebogen glas een pak voordelen. Ten eerste loopt regen- en reinigingswater er makkelijk van af door zijn gestroomlijnde vorm. Ten tweede geeft gebogen glas steeds een heldere lichtinval, meer nog dan vlak glas en biedt het een wijder panorama op de omgeving. En bovendien, je staat er niet echt bij stil maar dit glas is anti-kras verhard en zijn framewerk is een lust voor elk design-oog. En ja, toegegeven, eens je de elektrische openingsfunctie éénmaal hebt gebruikt, wil je echt niet meer terug.

1/2
2/2

 

De tweede versie platdakraam is niet anders dan een modulaire pui. Dit openingssysteem is beschikbaar met 1 tot 5 onafhankelijk van elkaar te openen vensters. Het voordeel van dit grote raamoppervlak is, naast maximale verlichting van de ruimte eronder, een optimale verluchting van uw huis. Indien u kiest voor de versie met ventilatie, welteverstaan. Zijn framewerk heeft een hoog designgehalte maar past niettemin bij elke stijl van interieur.

1/2
2/2

 

Wat raamdecoratie betreft, ziet een heel nieuw gamma aangepaste vouwgordijnen letterlijk ‘het daglicht’. Nog meer verduisterend als zij zijn, werken ze ook erg warmteïsolerend en zijn ze makkelijk manipuleerbaar. U kiest zelf hoeveel raamoppervlak de vouwgordijnen bedekken. Gedempt licht bij het TV-kijken of badend in het licht bij het schoonmaken, de vouwgordijnen maken het mogelijk. Bovendien zijn ze uitgerust met het handig Pick & Click-systeem. Geen gaatjes boren of lijmwerk, in 15 minuten installeert u alles!

VELUX zet alweer zijn naam onder vernieuwingen voor elk interieur.