#Wedstrijd-archief

Wedstrijd: Win een luchtreiniger van Philips


Geplaatst op  
Wedstrijd: Win een luchtreiniger van Philips ©

Wist je dat de lucht binnenshuis tientallen keer ongezonder kan zijn dan buiten? Een luchtreiniger is dan ook een belangrijk hulpmiddel bij het verbeteren van onze gezondheid. Maak hier kans op de Philips luchtreiniger Series 4000i ter waarde van 599,99 euro!

luchtreiniger

Veel mensen denken bij gezond leven onmiddellijk aan healthy eten en voldoende beweging, maar ook de luchtkwaliteit speelt een belangrijke rol. Dat geldt buitenshuis maar zelfs nog meer binnenskamers, waar de lucht 10 tot 30 keer slechter kan zijn dan buiten. Hoe kan je dit ‘onzichtbare’ probleem nu het best aanpakken? Om de lucht binnen gezonder te maken is een kwalitatieve luchtreiniger een goede aanwinst, zeker voor wie tot een risicogroep behoort en daardoor sneller last heeft van een slechte luchtkwaliteit, zoals zwangere vrouwen, kinderen en mensen met longaandoeningen of allergieën.

Een snelle en eenvoudige oplossing

Om de lucht in huis zo zuiver en schoon mogelijk te maken ontwikkelde Philips het Urban Living-aanbod. Dankzij het nieuwe 3D-luchtcirculatiesysteem met een spiraalvormige luchtuitlaat wordt de lucht in een kamer van 20m2* in minder dan zes minuten schoongemaakt. Bij het koken of zelfs bij het uitblazen van een kaars merk je ook meteen dat het toestel slechte lucht detecteert en een zuivering in gang zet. Bovendien ziet deze luchtreiniger er prachtig uit. Zijn minimalistische design is erg stijlvol en past mooi bij elk interieur.

Philips luchtreiniger Series 4000i
Philips luchtreiniger Series 4000i

Wil je graag een Philips luchtreiniger winnen? Geef dan het juiste antwoord op de volgende vraag:

 

*Van de lucht die door het filter stroomt; het is een theoretische tijd voor eenmalig zuiveren berekend door de CADR 500 m3/uur te delen door de kamerinhoud van 48 m3 (aangenomen dat de kamer een oppervlakte van 20 m2 heeft en 2,4 m2 hoog is).

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Philips.

Philips.be

Lees ook:

Batibouw 2021: een 100% digitale editie

Binnenkijker: een kleurrijke keuken in hartje Berlijn

Shoppen per provincie: 18 knappe interieurwinkels in Vlaanderen