#Nieuws

In jouw interieuragenda voor september: Brussels Design Market

De grootste vintage designmarkt van Europa viert haar 25e editie!

Geplaatst op  
In jouw interieuragenda voor september: Brussels Design Market © Brussels Design Market

Van 29 tot en met 30 september 2018 is het weer zover: dan kan je weer uitzinnig snuisteren tussen de magnifieke vintage design stukken in onze Belgische hoofdstad. Jep, Brussels Design Market is binnenkort terug, en wel met héél véél moois. Rendez-vous met o.a. onze kameraden Eames, Knoll, Ponti of Kjærholm! 

Wat vijftien jaar geleden startte als een grote vlooienmarkt met objecten uit de tweede helft van de vorige eeuw, is vandaag uitgegroeid tot Europa’s grootste vintage designmarkt, waar je tweejaarlijks – in maart en in september – een magnifieke selectie aan vintage design van de twintigste eeuw kan aantreffen.

De locatie voor deze vintage design ontdekkingstocht blijft ongewijzigd: het ravissante Thurn & Taxis gebouw in het centrum van Brussel doet weer dienst als depot voor al het vintage schoons.

Praktisch:

Tickets zijn verkrijgbaar aan de inkom of online (om wachtrijen te vermijden). Voor de preview van zaterdag van 12 tot 18 uur kost een ticket 25 euro, en daarmee mag je ook zondag het gebouw binnen. Als je je vóór 10 september online registreert kan je zondag van 9 tot 17 uur gratis binnen, zoniet kost een ticket je 10 euro.

Adres: Havenlaan, 86c – 1000 Brussels in Sheds 3 & 4

Lees ook:

Kattenstreken: het purrr-fecte leesvoer voor cat addicts

Chapel Store DE BORGHT: deco- en bloemenzaak breidt uit naar 19e eeuwse kapel

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.