FLINDERS, een wereld vol kidsdesign

FLINDERS gaat voor kindermeubels met een kwaliteitslabel

Designmeubilair inspireert zich meer dan ooit op moderne kunst…En als je ziet dat net die hedendaagse kunst vandaag erg erg kinderlijk naïef, zelfs cartoonesk uitziet en dat ze zich perfect leent als inspiratie voor kindermeubels en alle accessoires daaromheen. Die trend vinden ze bij FLINDERS fantastisch en vandaar hun selectie van kleurrijk en tijdloos meegroei-kindermeubilair dat dan nog eens zijn waarde als designklassieker behoudt!


kartell-kids

Investeer in je kid’s toekomst! Deze olijke designklassieker is bedoeld voor volwassenen. Maar met zijn sympatieke smiley-smile kan hij meegroeien met je kroost. Wedden dat ze voor hem vechten als ze het ouderlijk huis verlaten?

Componibili Smile nachtkastje door Philippe Starck (H40 x 33cm), 102 €


vitra-eames-elephant-kinderstoel-black-edition-sfeer-2

De  maakt het bereikbaar. De speelgoedolifant werd in 1945 door Charles en Ray Eames ontwikkeld van multiplex. Het bleef bij een enkel exemplaar, totdat de kinderstoel in kunststof werd uitgevoerd

Elephant kinderstoel door Charles en Ray Eames (B78,5 x H41,5 x 35cm), 209 €

Na de kindermeubels bepaalt het dekbed bepaalt helemaal de stijl van een kinderkamer! En niets is veranderd…Jongens willen naar de maan en meisjes willen op het podium!

1920x1080_astronaut_SN_184_RGB

‘Astronaut’ dekbedovertrek van Snurk (120 x 150cm), 54,95 €


snurk-ballerina-dekbedovertrek-sfeer2(1)

‘Ballerina’ dekbedovertrek van Snurk  (120 x 150cm), 54,95 €


FLINDERS werkt samen het Deense ecologische kidsmeubelmerk SEBRA. In de collectie van het Deense merk Sebra draait alles om de allerkleinsten onder de peuters. Het gaat echt over een compleet ‘kinderkamermenu’. Je vindt er van alles, van speelgoed tot dekbedovertrekken.

Dit kinderbedje zit heel slim in elkaar. Want eens je allerkleinste het bedje ontgroeid, haal je het frame gewoon eraf.

sebra-yomi-babybed-bruin

‘Yomi’ kinderbed in MDF van Sebra (L124 x B70 x H 79cm), 539,91 €


En de toys….

De Sebra-toys lijken wel handmatig in hout uitgesneden of gebreid in katoen en hebben een artisanale look over zich. Hout en katoen zijn de materialen die veel worden gebruikt voor deze vrolijke, speelse producten. En de gebreide spulletjes zien er zo authentiek uit, alsof gebreid door oma zelf! En juist omdat dit een kindermerk is, heeft Sebra bij elk ontwerp optimaal gedacht aan veiligheid en kwaliteit.sebra-trek-nijlpaard-speelgoed

SEBRA-Neushoorn. 39,50 €

sebra-trek-olifant-speelgoed1

SEBRA-Olifant. 49,95 €

sebra-wooden-stacking-bird2

SEBRA-Stapeleend. 39,95 €