#Wedstrijd-archief

Kerstshoppen bij CASA: win 1 van de 3 vouchers twv 150 euro

Interieurwinkel CASA geeft 3 vouchers ter waarde van 150 euro weg. Waag hier je kans om een mooi shoppingbudget binnen te halen!
Geplaatst op  
Kerstshoppen bij CASA: win 1 van de 3 vouchers twv 150 euro © CASA

It’s beginning to look a lot like Christmas… Ook een serieuze kerstfan? Wij kunnen al niet meer wachten om ons interieur om te toveren tot een cozy winterpaleis met de nodige decoratie. De nieuwe kerstcollectie van CASA doet ons verlangen naar gezellige momenten met vrienden en familie. Nood aan een kerstupgrade? Lees dan snel verder! 

Winter Wonderland in eigen huis

De kerstcollectie van 2021 bij © CASA

De kerstdecoratie bij CASA is dit jaar extra snoezig met een tikkeltje nostalgie. We keren terug naar klassieke kleuren als wijnrood, wit en goud om onze kerstboom te omhullen in de feestoutfit die ze verdient. Voorzie ook een beetje ruimte voor wat humor en speelsheid in je ornamenten. Een schattig katje, een kerstzuurstok of een cupcake die bengelt aan een tak? Het kan allemaal! Wees ten slotte niet zuinig met kerstverlichting of sneeuwspray. Dit jaar wordt Kerstmis magisch!

Maak kans op een CASA-voucher

Zin om je interieur een stijlvolle kerstupgrade te geven? Actief Wonen in samenwerking met interieurwinkel CASA geeft namelijk drie waardebonnen met een shopbudget van 150 euro weg. Met dat bedrag kan je onder meer een knap servies, de versiering voor je kerstboom, donzige kussens, plaids en zoveel meer scoren… Het aanbod van CASA heeft voor ieder wat wils. Het enige wat jij moet doen is onderstaande vraag beantwoorden. Haast je, want de nieuwe collecties van meubilair en decoratie bij CASA zijn om van te smullen!

 

Meer info vind je via Casashops.com

VELUX®: breng meer licht in je leven

7 essentials voor een zachte en naturelle feesttafel

Zien: Brussels boutiquehotel Juliana opent de deuren