Houten jaloezieën gaan evengoed elektrisch

raamdecoratie rolluiken SOMFY stores
©

Zonnetenten of rolstores, ze gaan tegenwoordig allemaal elektrisch open en dicht. Minder geweten is dat ook ‘zwaardere’ raamdecoraties zoals elektrische houten jaloezieën met horizontale lamellen met een paar drukken op een afstandbediening in alle posities gemanipuleerd kunnen.

Somfy-hand+Remote

Voordelen van elektrische houten jaloezieën

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die bewust kiezen voor domotica in huis. En deze technische ontwikkeling is eveneens op elektrische houten jaloezieën toepasbaar. De lamellen kunnen perfect kantellen zodat de lichtinval exact is wat u prettig vindt. Zo kan de sfeer in huis exact bepaald worden door de neerlaatstand van de jaloezieën aan te passen aan de lichtintensiteit. U kan zich inbeelden dat het een verzuchting is om in een grotere woning ook de verdiepingen af te lopen om daar alles te sluiten tegen de warme zon bijvoorbeeld. Vooral als u minder goed te been mocht zijn.

Dus zelfs van op het gelijkvloers gaat op de verdieping alles met één druk open of dicht. Verder werkt de elektrische bediening veel soepeler dan handmatig, waardoor de jaloezieën minder snel slijten. Als u bovendien kiest afstandsbediening dan is het heel eenvoudig navigeren naar uw favoriete standaardpositie. Eén of meerdere jaloezieën kunnen tegelijk bediend worden. Via de smartphone is er zelfs een applicatie van Somfy beschikbaar. Zo kan u van gelijk waar ter wereld ingrijpen zelfs.

Motorized-1

Minimalistisch met houten jaloezieën

Strenge eisen van Somfy

Bij elektrische houten jaloezieën is een uitstekende kwaliteit van de motor een eerste vereiste. Bij Creon Raamdecoratie werd gekozen voor Somfy. Dit kwaliteitsmerk heeft de meest handige bedieningsopties en daarnaast voldoet Somfy aan alle strengen eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De motoren zijn te bedienen met de handige app en geeft u de perfecte controle over de elektrische houten jaloezieën.

Kleuren en opties

Voor de elektrische houten jaloezieën heeft u een keuze uit mooie, trendy tinten als ‘sand’, ‘dune’ en ‘limestone’. Ook ‘asgrijs’ en ‘taupe’ behoren tot het kleurmenu. Als u twijfelt over de kleur, kunt u van tevoren een kleurstaal bij Creon bestellen. Deze wordt uiteraard verrekend als korting wanneer u de productbestelling plaatst.

Budget-Blinds-Motorized-Blinds-Convenience-3

Vintage met houten jaloezieën

Monteren

Voor de montage staat u zelf in. Op de montagepagina op de website van Creon ziet u exact hoe. Mocht u toch nog specifieke vragen hebben, dan kunt u de pagina ‘veelgestelde vragen’ raadplegen en natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de deskundige adviseurs van Creon. Zij helpen u graag verder.