#Adresjes#Winkelen

Osiris Hertman voor YOUR: tijdelijke installatie van Nederlandse topdesigner

Waar topdesign en entertainment elkaar ontmoeten

Geplaatst op  
Osiris Hertman voor YOUR: tijdelijke installatie van Nederlandse topdesigner © Boubie PR

Osiris Hertman brengt een pop-up collectie van zijn recentste ontwerpen in de Antwerpse premium designwinkel YOUR uit. Tot en met 21 juli kan je terecht in de Kloosterstraat om zijn designcreaties te aanschouwen, hem persoonlijk te ontmoeten op de aangegeven data én gratis topadvies voor je eigen interieur van de meester zelf te krijgen! 

De Nederlander die na zijn studies in 1997 een eigen designstudio begon, is werkelijk een manusje-van-alles: hij is het gezicht van het make-overprogramma Woonmagazine op de Nederlandse zender RTL, ontwerpt samen met zijn team van architecten en product designers voor verschillende prestigieuze vastgoedprojecten en horecazaken van Monaco tot Bali, en was onlangs één van de namen op het Salone del Mobile in Milaan.

Voor YOUR organiseert hij een tijdelijke verkoop van zijn eigen ontwerpen: sofa’s, tapijten, tafels, xxl hanglampen… en zelfs een transparante open haard. Bereid jezelf al voor op nóg beter nieuws, want op zaterdag 9 en 23 juni geeft hij een persoonlijke lezing over zijn werk in de winkel en staat hij klaar om je advies te geven als je foto’s en schetsen van je huis meeneemt!

Benieuwd naar zijn werk? Neem een kijkje in onze fotogalerij om de verwezenlijkingen van de Nederlandse wonderchild te verkennen:

 

Afspraak in de Antwerpse Kloosterstraat 90 voor designentertainment van de hoogste plank?

 

Exit Holland? Hier is wat Belgisch design dat je hart kan bekoren.

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.