#Agenda#Nieuws

19 decoratieve cadeau-ideeën voor vaderdag

Heb jij een papa die houdt van mooie dingen? Zoek je dan niet langer te pletter naar het ultieme cadeau voor Vaderdag, wij hebben het al voor je gevonden.

Geplaatst op  
19 decoratieve cadeau-ideeën voor vaderdag © Rob McIver Photo

Geen dag zo leuk als Vaderdag om je lieve papa eens goed in de watten te leggen, maar eerlijk is eerlijk: zo’n dag brengt ook de nodige cadeaustress met zich mee. Weet je totaal niet wat kopen dit jaar? Geen nood, wij hebben de 19 mooiste designcadeaus voor je bij elkaar gezocht.

Niets zo leuk als cadeautjes geven op verjaardagen, Moederdag en Vaderdag, maar laten we eerlijk zijn: hét ultieme cadeau vinden voor je papa is niet altijd een evidente zaak. Voor wie dit jaar graag wil wegbreken van de obligate fles wijn, hebben wij alvast 19 cadeau-ideeën opgelijst die zelfs de meest veeleisende designfan zullen verrassen. Ontdek ze snel in de onderstaande fotogalerij.

Meer lezen over design? Check dan zeker ook WAW Lights: designlampen made in Belgium en Japandi, de trend die Japans minimalisme mixt met het huiselijke van Scandinavisch design.